субота, 02 січня 2016 05:04

Віра Брежнєва розповіла, з ким донька святкує Новий рік

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Співачка Віра Брежнєва розповіла у передачі Новорічний карнавал "Світського життя", з ким її донька Соня зустрічає Новий рік.

"Вже розпочався етап, коли вона просить зустрічати Новий рік у інших місцях, а цього разу вона у тата. Ми ділимо рік через рік", - говорить співачка.

Донька зірки у дитинстві на раночки була у ніжних образах.

"Соня перепробувала всі ролі, вона дуже ніжна дівчинка, тому їй частіше всі ніжні ролі діставалися, а от я одного разу була Бабою-Ягою.

Мені хотілось бути ніжненькою, тому думаю сьогодні я до росла, щоб бути ніжною сніжинкою, дівчинкою", - говорить Віра Брежнєва.

Зірка з 15 років святкувала Новий рік самостійно у компанії.

"Ще пити не можна було, ми були дуже юні, у нас було дитяче шампанське, яке ти збовтуєш і воно ллється гарною піною. І от я вирішила зробити сюрприз і вийшла у предбанничек і трясла це шампанське, щоб пробка вилетіла, нажаль вся піна полилася на електрощіток і у всій цій частині під'їзду виключилося світло, ліфт не працював і ми всі бігли пішки з 9-го поверху, що у нас тапки мерехтіли, тому привіт моєму улюбленому Дніпродзержинську - де це все було, Лівий берег, 10 мікрорайон", - каже знаменитість.

Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва розповіла, з ким донька святкує Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути