неділя, 18 грудня 2016 11:20

Віра Брежнєва підтримала бажання доньки переїхати до США

Віра Брежнєва підтримала бажання доньки переїхати до США
7 Дней

Співачка Віра Брежнєва прокоментувала у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 бажання доньки поїхати до Америки. Дівчина щиро зізнається, що мріє про цю країну і навіть обрала університет, в якому хоче навчатися.

"Я її дуже розумію, не тому, що "подалі від мами", а тому, що це Америка, новий досвід, нові обрії, Якщоб я мала такі ж можливості свого часу, то вчинила б так само", - говорить Віра Брежнєва.

Раніше зірка прокоментувала модельний досвід доньки Соні. Дівчина пройшлася подіумом на Тижні моди у Нью-Йорку.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Віри Брежнєвої знялася в новорічній фотосесії

"Я не можу сказати, що я дуже заохочую це, але я не заважаю. Я хочу, щоб вона зрозуміла, що це, відчула, і потім можливо це допоможе у житті зробити правильний вибір стосовно професії. Тому що я хочу, щоб мої діти не йшли на завод, як мені пророкував мій батько, а займалися професією, яка приносить задоволення", - говорить Віра Брежнєва.

Співачка переконана, що робить все, аби не зіпсувати доньку.

"Я думаю, що я правильно строга мама. Я знаходжу слова і спосіб спілкування, для того, щоб не розпестити доньку", - каже співачка.

Соня заперечує, що хоче стати моделлю, але їй подобається новиий досвід. Нещодавно зізналась, що мріє переїхати до Америки, в якій щороку буває на курсах при кіношколі.
Зараз ви читаєте новину «Віра Брежнєва підтримала бажання доньки переїхати до США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути