четвер, 31 жовтня 2013 11:31

Вінницька розповіла, чому досі незаміжня

Автор: фото:tsn.ua
 

Альона Вінницька та Сергій Большой вже 20 років разом. Але співачка, незважаючи на те що коханий робив їй пропозицію 3 рази, не хоче офіційно виходить за нього заміж.
Про це вона та її громадянський чоловік Сергій Большой розповіли кореспондентам ТСН Особливе на каналі 1+1.

"До весілля я ставлюся дуже чомусь негативно. Мені не подобається сам цей процес, дуже сильно пафосний, не можу сказати, що я цього бажаю і потім, після 20 років спільного життя мені дуже складно уявити щось грандіозне", - каже Вінницька.

У пари навіть є обручки, зроблені на замовлення в 1993 році, тоді Сергій Большой вперше зробив співачці пропозицію.

"Ці обручки досі зберігаються у нас, вони лежать, це класичні радянські обручки без діамантів, без нічого, такі, як носили наші батьки", - каже Альона Вінницька.

Про причину, чому вони до цих пір не одружені, співачка розповідає, що спочатку проблема була в грошах, потім через брак часу.

"Це пов'язано з нашим нехлюйством якимось. Ми так і не навчилися бути дорослими людьми, наші мами і наші батьки завжди нам говорять про те, що ми живемо не так, як належить жити, потрібно бути серйозніше", - каже Альона Вінницька.

Сергій Большой говорить про стосунки наступне.

"Ми далеко не ідеальна пара, тому що побут, тому що дуже складно відокремити в певний момент роботу від особистих відносин. Це все переплетено в клубок досить непростий. Якби я знав, як його розплутати або кому дати нитку, я б із задоволенням поділився", - говорить Сергій Большой.

"Я не люблю гучних фраз, що ми все життя будемо разом, цього ніхто не знає, скільки їм відведено, тому боюся щось говорити про шлюб. Можу сказати тільки одне, що любов у мене була одна, це любов до мого чоловіка, Сергія Большого", - розповідає Альона Вінницька.

Співачка поділилася про те, що думає про народження дитини. Сергій Большой підтримує кохану в цьому бажанні.

"Бажання мати дитину, в принципі закладено в кожній людині, особливо в жінці, тому говорити, що ми не хочемо, це не так. Усиновити, удочерити - це відбувається тоді, коли пара дуже хоче, але не може мати дітей. Сенс про це говорити, якщо такої проблеми немає", - сказав Сергій Большой.

Зараз ви читаєте новину «Вінницька розповіла, чому досі незаміжня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути