субота, 09 липня 2016 11:28

Вікторія з "НеАнгелів" не носить подарованої обручки

Вікторія з "НеАнгелів" не носить подарованої обручки
fine-femina.com.ua

Учасниця гурту "НеАнгели" Вікторія нещодавно отримала пропозицію руки та серця від коханого. Чому не носить обручки, розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Не за розміром і не зовсім в моєму форматі. Я її бережу, як зеницю ока і дуже дорожу цим скарбом для мене. Ми ще раз зробимо заручини, але виберемо обручку разом", - каже співачка.

Наречений зірки пригадав, як робив їй пропозицію.

"Досить було спонтанно, ввечері сиділи з друзями, сказали: "треба поїхати", зібрались компанією, поїхали. Через пів години вона поїхала на інший концерт, я залишився в Одесі", - каже Іван Стрижаков.

Пара не планує зволікати з весіллям.

"Скоро, тому що затягувати не можна, справа серйозна. Почуваюся щасливою жінкою, сподіваємося, що думка прийде геніальна і ми визначимося з часом, датою і країною", - каже Вікторія.

"Подивимось, як карта ляже, думки були у Лос-Анджелесі, Іспаніі", - додає наречений зірки.

"Це ще не точно, але мені, особисто, хотілося, зробити розпис не на очах інших, а святкувати гучно", - ділиться Вікторія.

Читайте також: Вікторія з гурту "НеАнгели" живе з коханим з їхньої четвертої зустрічі

Нагадаємо, гурт "НеАнгели" вже 10 років разом на сцені, у дівчат непростий характер, але вони запевняють, що дуже швидко відходять.

"Коли два халерика працюють у колективі, то можна палець показати і почнеться сварка", - говорить Слава з гурту "НеАнгели".

"Коли ми їхали одного разу, були великі кучегури, сніг, ми зупинились на 6 годин у потягу, була велика сварка, стакани летіли, слава Богу ні в кого не потрапили", - додає інша солістка колективу, Вікторія.

"Слава Богу це не залишається у пам'яті, ми не мстиві, ми дуже відходчиві. Ми не замінні, багато хто не міг зрозуміти, як ми народились у різних мам, тому що спочатку говорили, що ми сестри", - говорять артистки.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія з "НеАнгелів" не носить подарованої обручки». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути