субота, 24 жовтня 2015 10:58

Вікторія Петрик прокоментувала свій виступ з російським конкурсантом на Новій Хвилі

Автор: youtube.com
 

Вікторія Петрик цього року побувала у Сочі на Новій Хвилі, співачка у передачі "Світське життя" прокоментувала виступ з російським конкурсантом на творчому вечорі Ігоря Ніколаєва.

"Я не вирішувала з ким буду виступати. Приїхала я у Сочі, як запрошений артист срібний призер Нової Хвилі минулого року, вважаю, що гідно представила свою країну і навіть в цей важкий момент Україна має бути на висоті", - говорить Вікторія Петрик.

Співачка переконана, що конкурсантам від України не забороняли одягати українську символіку.

"Ніхто не міг заважати йому одягати українську символіку. У минулому році ми співали українською і одягали український одяг. Ми думали будемо співати з українським виконавцем, який не приїхав у Сочі: відмовився і цього року. Ми співали пісню Ігоря Ніколаєва і не могли співати українську", - каже Вікторія Петрик.

"Я приїхала як співачка з України - те, що я співала з російським конкурсантом я зробила крок, щоб це все закінчилось", - каже дівчина.

Нагадаємо, співак Вадим Олійник, мав плани цього року представляє Україну на "Новій Хвилі" у Сочі . Перед фестивале назвав обставини, за яких не виступатиме.

"У планах є співати українською, але не факт що це покажуть", - говорить зірка і додає, що не вийде на сцену, якщо йому заборонять одягати український одяг. - авжеж я відмовлюсь".

Також співак розповів про зміни у конкурсі, що відбулись вперше за багато років.

"В цьому році регламент конкурсу вже помінявся, тому немає хіта своєї країни, як це було раніше є світовий хіт, є творчій вечір Ігоря Ніколаєва, де конкурсанти співають його пісні, авторська пісня", - каже Вадим Олійник.

Співак відмовився перед конкурсом від участі.

Зараз ви читаєте новину «Вікторія Петрик прокоментувала свій виступ з російським конкурсантом на Новій Хвилі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути