пʼятниця, 04 листопада 2011 11:21

Від Джастіна Бібера вимагають $12 тисяч аліментів щомісяця

Поліція США може розпочати розслідування щодо 20-річної дівчини, яка вимагає визнати батьком її дитини канадського співака Джастіна Бібера, так як на момент зв'язку молодій зірці сцени було лише 16 років, повідомляє в п'ятницю агентство Ассошіейтед Прес.

Раніше, 31 жовтня, Мерайя Йітер подала до суду міста Сан-Дієго (штату Каліфонія) позов проти Бібера, вимагаючи від нього щомісячної компенсації в розмірі 12 тисяч доларів для дитини. Очікується, що молодий співак, якому зараз 17 років, з'явиться в суді 15 грудня.

У своїй позовній заяві Йітер розповіла, що вступила в статевий зв'язок з Бібером в жовтні 2010 року після одного з його концертів в Лос-Анджелесі.

"У мене був незахищений секс з Джастіном Бібером після концерту, на якому я була в "Стейплс-центрі" в Лос-Анджелесі 25 жовтня 2010 року. Шостого липня 2011 року я народила хлопчика", - заявляє дівчина.

Канадець, який у серпні поточного року отримав нагороду Video Music Awards американського музичного телеканалу MTV в номінації "Краще чоловіче відео року", є улюбленцем дівчаток шкільного віку, незважаючи на те, що інтернет-видання AskMen.com нещодавно поставило його на перше місце в рейтингу найбільше набридлих медіаперсон, про якого хотіли б забути 47% респондентів.

Video Music Awards, або "молодіжний Оскар", - одна з найпрестижніших премій у світі шоу-бізнесу.

Зараз ви читаєте новину «Від Джастіна Бібера вимагають $12 тисяч аліментів щомісяця». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути