вівторок, 16 лютого 2010 17:57

Василь Лазарович одружиться після "Євробачення"

Автор: Фото: Наталія Чубенко /Gazeta.ua
  Дівчина співака - відомий режисер
Дівчина співака - відомий режисер

На день святого Валентина співак Василь Лазарович запропонував руку і серце своїй коханій Ользі. Весілля відбудеться після Євробачення.

"Вони зустрічають 2 роки, - розказала кореспонденту Gazeta.ua директор співака Ольга Яринич. - Вона - відомий режисер. Ми з нею хороші подруги. Вона допомагає Василю і у всьому його підтримує. Вже більше року вони живуть разом. Василь не афішує цих стосунків. Не хоче, щоб на його рідних полився весь бруд, пов"язаний із Євробаченням. Але перед весіллям всі дізнаються, хто його обраниця".

14 лютого кохана подарувала Василю завірений у юристів документ, у якому зареєструвала своє кохання.

"Відповідно до нього, кохання отримало офіційний статус і державний штамп, - зазначила директор співака. - До документу є додаток - "Клятва у вірності та коханні". Якщо, не дай Бог, стосунки не складуться, Василь навіть може подати до суду".

16 лютого завершився конкурс для прихильників Василя Лазаровича "Поділись коханням". Його проводив офіційний сайт конкурсу "Євробачення-2010" в Осло. На конкурс надійшло десятки тисяч листів із зізнаннями у коханні до батьківщини, музики, друзям, батькам і навіть любовні сповіді, адресовані Лазаровичу. Перемогу отримав Марті Іммонен із Фінляндії. Він написав поему для Василя на 3 аркушах. У травні в Осло Лазарович вручить йому диплом і сувеніри та повечеряє з ним в одному із тамтешніх ресторанів.

Зараз ви читаєте новину «Василь Лазарович одружиться після "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути