вівторок, 27 грудня 2011 09:46

Ванесса Параді вигнала Джонні Деппа з дому за розгульне життя

Ванесса Параді вигнала Джонні Деппа з дому за розгульне життя

Зірка фільмів "Пірати Карибського моря" і "Ромовий щоденник" Джонні Депп пустився у всі тяжкі: актор тусується в клубах, багато випиває і веселитися в компанії жінок. Його цивільна дружина і мати двох дітей Ванесса Параді не стала цього терпіти і вигнала Деппа з дому.

Варто зазначити, що акторська пара Джонні Депп і Ванесса Параді завжди ратували за вільні стосунки і, незважаючи на 13-річний зв'язок і двох дітей, не поспішали під вінець. Однак навіть у родині з такими демократичними поглядами трапляються проблеми, і знаменита пара не стала винятком.

З чуток, Джонні Депп і Ванесса Параді переживають зараз не найкращі часи. Це пов'язано з тим, що зазвичай зразковий сім'янин Джонні, який буквально пилинки здував з Ванесси та їхніх діточок, несподівано пішов у загул. Він не з'являється вдома, "відривається" у нічних клубах, випиває і проводить час з молоденькими дівчатами.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Преса звинуватила Джонні Деппа у зраді Ванессі Параді

Проте Джонні затято спростовує всю ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: інформацію про зради. У Ванесси ж, схоже, урвався терпець, і вона просто виставила Деппа за двері. Щоправда, з умовою, що він може повернутися після того, як досхочу "нагуляється". Джонні з радістю користується наданою йому свободою. Багато хто називає причиною дивної поведінки Деппа горезвісну кризу середнього віку.

Зараз ви читаєте новину «Ванесса Параді вигнала Джонні Деппа з дому за розгульне життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути