середа, 10 серпня 2016 16:41

Ванесса Параді свідчитиме на користь Джонні Деппа у суді

Автор: johnnydeppfan.ru
 

Акторка Ванесса Параді буде свідком у справі розлучення Джонні Деппа та Ембер Херд. Параді - колишня цивільна дружина Деппа. Суд буде розглядати заяву Херд щодо домашнього насильства. Слухання заплановані на 17 серпня.

Всього у судді у допомогу Деппу буде свідчити 23 людей. Серед них буде 2 поліцейських, які приїхали на виклик Ембер 21 травня. Свідчитимуть консьєржі та охоронці, які бачили акторку з 21 по 27 травня. До справи також долучені фото, зміст яких публіці ще невідомий.

На стороні Ембер Херд 7 свідків. Серед них друзі зірки.

31 травня Херд подала в поліцію Лос-Анджелеса заяву про побої, які їй завдав чоловік. За словами жінки, Депп кинув у неї мобільний телефон, дав ляпаса і вдарив в око. 1 червня стало відомо, що актриса також звинуватила поліцейських, які прибули на виклик 21 травня, в приховуванні свідчень насильства. Херд припустила, що таким чином копи спробували захистити Деппа. Однак поліцейські повідомили, що актриса збрехала про побої.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Джонні Депп ледве не побився з папараці

Депп і Херд одружилися в лютому 2015 року. Їхні стосунки стали причиною розриву артиста з французькою акторкою Ванессою Параді. З нею він прожив 14 років. Виховують спільну доньку Лілі-Роуз, 17 років.

Автор: East News
 

Депп познайомився з Ембер під час спільних зйомок у фільмі "Ромовий щоденник" в 2011 році. Херд подала на розлучення з чоловіком 23 травня 2016 року.

Зараз ви читаєте новину «Ванесса Параді свідчитиме на користь Джонні Деппа у суді». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути