понеділок, 19 вересня 2011 16:36

Валевській не сподобався шопінг у Мілані

Валевській не сподобався шопінг у Мілані

Співачка Наталя Валевська заспіває в дуеті із російським співаком Авраамом Руссо. Про це вона розповіла в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Пісня вийшла така гарна, що ми вирішили відзняти кліп. Перед цим спеціально літала до Нью-Йорка, де робили спільну фотосесію із Руссо. Вона тривала два дні, ще три дні пішло на підготовку. Це що стосується роботи. А в особистому... Всі так хочуть, щоб я завагітніла. А в мене ще кілька планів і цілей. Хочеться, щоб Господь швидше поміг їх реалізувати і нарешті тоді буду вагітніти", - зазначила співачка.

Цього року у відпустку вона не ходила.

"Друзі запрошували і в Карпати, і в Одесу, і в Крим, і на Дністер. Можна було балдєть із повним "фулом" безкоштовно, але було багато роботи. Але це класно, що в мене такий рік, і що взагалі з квітня ще не відпочивала. Брала лише кілька вихідних вже за фізичним станом, бо треба було лягти і просто виспатися. А ще на "Крим мьюзік фесті" два дні до обіду позасмагала", - підкреслила Валевська.

Окрім Нью-Йорка співачка цього року побувала у Мілані.

"В Мілані подивилась на архітектуру. Дуже вразив собор Дуомо, який будували 400 років із мармуру. Оці сучасні скляні штуки не вражають ніяк. Це чисто гроші. А собор зроблений на віка", - зауважила дівчина.

Шопінг у Мілані співачка не робила.

"Була я на тій центральній вулиці Монтенаполєоне, де суцільні бутики. Шукала собі взуття. А в них в новій колекції таке, що я не взула б. Щось таке модернізоване, підбори якісь дивні з дугами. Мені це не пасує і я буду в цьому смішно виглядати. Більше люблю класику", - зізналася Валевська.

Зараз ви читаєте новину «Валевській не сподобався шопінг у Мілані». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути