вівторок, 05 березня 2013 14:00

Валерій Золотухін потрапив до реанімації з важкою хворобою

Валерій Золотухін потрапив до реанімації з важкою хворобою
У січні ЗМІ писали про госпіталізацію актора Фото: 1tv.ru

Актор Валерій Золотухін тяжко хворий і знаходиться в реанімації Інституту рентгенорадіології у Москві, повідомила дружина артиста. За її словами, "діагноз ще не поставлений остаточно".

У січні ЗМІ вже писали, що Золотухін потрапив до лікарні, проте сам актор заявив, що лише проходив планове обстеження. Інститут рентгенорадіології спеціалізується на ранній діагностиці та лікуванні онкологічних та інших захворювань.

Раніше 5 березня стало відомо, що 71-річний Золотухін попросив звільнити його з посади директора театру на Таганці за станом здоров'я; прохання було задоволено Департаментом культури Москви. Місце директора займе Володимир Флейшер, який останні 10 років очолював Театральний центр імені Мейєрхольда.

З 2011 року, коли Таганку в результаті скандалу залишив режисер Юрій Любимов, Золотухін разом з директорськими виконував і обов'язки художнього керівника театру. Чи залишиться за ним посада художнього керівника, не уточнюється.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сергій Золотухін загинув через нумерологію

Золотухін працює на Таганці з 1964 року, коли туди прийшов і Любимов. Серед його вистав - "Добра людина з Сезуана", "Герой нашого часу", "Мати", "Борис Годунов", "Доктор Живаго", "Марат і маркіз де Сад", "Бенкет під час чуми". Крім того, він грав у фільмах "Хазяїн тайги", "Бумбараш", "Біг", "Розповідь про те, як цар Петро Арапа женив" і багатьох інших.

Зараз ви читаєте новину «Валерій Золотухін потрапив до реанімації з важкою хворобою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути