середа, 03 листопада 2010 15:48

Валерій Меладзе з братом ставили будинок на вуха

Валерій Меладзе з братом ставили будинок на вуха

Співак Валерій Меладзе в одному зі своїх інтерв'ю розповів у чому вони схожі і відрізняються з рідним братом Костянтином.

"Ми не дуже-то схожі один на одного. Скільки пам'ятаю, у нас завжди був різне коло спілкування, відповідно, різні захоплення і так далі", - розповів співак.

За його словами і зовнішня схожість проявилася лише в останні роки, а раніше Костянтин був високий і худий, а Валерій навпаки - досить щільної статури.

Меладзе також розповів, що з братом вони сваряться не часто, зате в дитинстві влаштовували бійки.

"Знаєте, в певний момент ти розумієш, що це твоя рідна людина, і всі непорозуміння просто зникають. Хоча, звичайно, в дитинстві ми часто билися! Ще так, що весь будинок на вухах стояв", - повідав співак.

Валерій Меладзе зізнався, що в дитинстві вони з братом не любили музику.

"В юності ми не дуже хотіли вчитися азам, тому займалися знехотя. В музичну школу ходили тільки тому, що мама змушувала. Пізніше, звичайно, музика стала нашою справжньою пристрастю і частиною життя", - розповів він.

Нагадаємо, Валерій Меладзе заборгував банку по іпотечному кредиту 5 мільйонів рублів. Щоб придбати три квартири в Москві для своїх дочок Інги, Софії та Арини, артист звернувся в банк за кредитом.

Е-motion

Зараз ви читаєте новину «Валерій Меладзе з братом ставили будинок на вуха». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути