середа, 14 грудня 2011 09:32

Вагітна Крістіна Орбакайте приховує стать майбутньої дитини

Вагітна Крістіна Орбакайте приховує стать майбутньої дитини

Популярна співачка і актриса Крістіна Орбакайте перестала приховувати свою вагітність і відверто насолоджується своїм цікавим станом. Однак артистка та її зоряне сімейство приховують стать майбутньої дитини.

Дочка примадонни російської естради, Крістіна Орбакайте, щосили готується до пологів і стверджує, що анітрохи не боїться. Алла Пугачова стала більше уваги приділяти дочці, вона пильно стежить за її харчуванням. Адже Крістіні - 40 років. За мірками лікарів, це небезпечний вік, можуть бути ускладнення. Між тим Орбакайте відвідує різні світські заходи і навіть продовжує виступати. Очевидно, що виконавиця досить легко переживає третю вагітність.

Однак, незважаючи на демонстрацію округлого животика, Крістіна воліє не розповідати, на кого ж чекає майбутня матуся — на дівчинку чи на хлопчика. "Не хочу я, чесно кажучи, це робити з різних переконань. У нас сім'я така, що дотримується традиційних поглядів бабусиних. Тому не будемо поширюватися. Кого Бог пошле, всіх ми любимо, всіх приймемо", - пояснила своє рішення Орбакайте. Алла Пугачова теж приховує стать майбутньої дитини і просто ігнорує всі питання, що стосуються цієї теми. Проте ні для кого не секрет, що зоряне сімейство дуже хоче саме дівчинку.

Нагадаємо, Крістіна Орбакайте приховувала свою вагітність аж до того моменту, поки цікавий стан неможливо вже ховати. Останнім часом Крістіна Орбакайте з'являлася на світських заходах у незвичних образах: одяг приглушених тонів вільно стікав по фігурі співачки.

Багато колег по цеху буквально не впізнавали Крістіну: куди поділися облягаючі костюми, що підкреслюють стрункість артистки. Саме тоді і почали з'являтися чутки про вагітність артистки. Однак на записі спільної пісні з групою "Дискотека "Аварія" "Прогноз погоди" Крістіна з'явилася у вільному сірому светрі. Але навіть він не зміг приховати її помітно округлі форми. Незабаром Орбакайте зізналася, що чекає на дитину.

Зараз ви читаєте новину «Вагітна Крістіна Орбакайте приховує стать майбутньої дитини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути