понеділок, 12 вересня 2016 13:50

В США назвали найкрасивішу американку
17

Фото: Reuters

У США, а саме в Атлантік-Сіті, штат Нью-Джерсі, завершився конкурс краси "Міс Америка-2017".

Переможницею стала "Міс Арканзас", 21-річна Севві Шилдс. Кришталеву корону їй вручила фіналістка минулого року, представниця Джорджії Бетті Кентрелл. Також Севві отримала стипендію в 50 тисяч доларів на навчання в коледжі.

Першою "Віце-міс Америка" стала "Міс Південна Кароліна" Рейчел Уайатт, другий - "Міс Нью-Йорк" Камілла Сімс.

У цьому році в конкурсі "Міс Америка" брали участь 52 дівчини. Всі вони боролися за перемогу, демонструючи журі (а в суддях були Сіара, Сара Фостер, переможниці минулих років і інші представники шоу-бізнесу) свої різноманітні таланти.

Так, Шилдс на творчому турі виконала танець у стилі джаз під музику з телесеріалу Smash. Крім того, дівчина пропагувала здоровий спосіб життя. Її гасло на конкурсі було таке: "Правильно харчуватися, щоб краще жити".

У фінальному раунді, де учасницям задавали каверзні питання, Севві поділилася своєю думкою щодо кандидатів в президенти США Хілларі Клінтон і Дональда Трампа, зазначивши, що політикам потрібно шукати компроміс, а не ображати один одного.

Члени журі вже заявили, що Севві не тільки має привабливу зовнішність, але і є відмінною рольовою моделлю для юних дівчат. Севві Шилдс повідомила, що дуже рада перемозі, але в найближчому майбутньому планує повернутися до занять в коледжі, де вона вивчає музейну справу.

Зараз ви читаєте новину «В США назвали найкрасивішу американку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути