понеділок, 07 лютого 2011 18:24

В першому бутику Сергія Єрмакова найдорожча річ коштуватиме $30 тисяч

В першому бутику Сергія Єрмакова найдорожча річ коштуватиме $30 тисяч

Український дизайнер Сергій Єрмаков, який шиє речі від кутюр, у вересні відкриє в Україні свій перший бутик.

Про це він сказав в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Продаватиму одяг не тільки от кутюр, а й більш демократичний одяг. Це будуть невеликі партії зимового сезону: коктейль, і вечір новорічний, і хутро, шкіра, маленькі сумочки, шапки. Взуття і білизни поки не буде. Ціни будуть різні. Найдешевша річ коштуватиме $300 доларів, а найдорожча і $30 тис. Якщо це пальто із соболя. Суперсукня за $15 тис.", - розповів модельєр.

"Цілу ніч не спав, думав як робитиму презентацію. Це мій перший бутик. Бо працювати на одного клієнта це одне. Тут ти бачиш її очі, її фігуру, ти знаєш її можливості і знаєш подію, на яку вона йде. Це легше. А магазин це важче, бо я не знаю ту жінку, яка купить і не знаю її смаків. Але всі дизайнери заробляють в основному на масовій продажі, а не в ательє", - зауважив Єрмаков.

Дизайнер також відмітив, що вже не дає свої сукні під рекламу.

"Не треба мене рекламувати. Я можу дати по-дружньому. Не люблю як оце дзвонять і кажуть: "Дайте нам сукню, а ми вам зробимо піар". Я їм відповідаю: "Мені піар не треба. Дайте мені грошей. Мене цікавить піар тільки на одній жінці. Це Мадонна. Я би їй за це віддав всю свою колекцію. Тебе звуть Мадонна? До побачення! Або подзвоніть Діору! Зробіть Діору піар. Можете подзвонити Карлу Лагерфельду", - наголосив він.

Зараз ви читаєте новину «В першому бутику Сергія Єрмакова найдорожча річ коштуватиме $30 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути