середа, 25 грудня 2013 17:07

"В Неангелів було б більше шансів представити Україну гідно" — Стас Шурінс про "Євробачення"

Автор: фото: lux.fm
 

Співак Стас Шурінс не мав цілі їхати на Євробачення. Участь в нацвідборі прийняв для того, щоб пропіарити свій новий альбом. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"В мене не було цілі поїхати на Євробачення, бо я залишаюсь при своїй думці, що пісня має бути написана спеціально для цього конкурсу. А свою пісню я писав для себе особисто, для свого альбому. І багато хто з артистів виступали з ціллю показати свою пісню, а не для того, щоб поїхати на Євробачення. Особисто я до цього навіть не готовий. І фінансово в тому числі. І морально теж, бо це дуже велика відповідальність. Мені ще багато чому треба повчитися, щоб з гордістю представити Україну на цьому конкурсі. Тим більше я не танцюю, я лише співаю з музикантами, мікрофоном. Можливо, цього для Євробачення недостатньо", - запевнив Шурінс.

Про те, що виграє Марія Яремчук — Шурніс здогадувався.

"Я знав, що це будуть або "Неангели" або Яремчук. Але в Неангелів було б більше шансів представити Україну гідно. Вони більш досвідченіші і професійніші. Їх виступ мені сподобався більше. Нічого особистого, але Марії є ще над чим попрацювати. Як і мені. Щодо її перемоги на конкурсі. Не знаю. Якщо взяти по яскравості, то ота бородата учасниця від Австрії поки що б'є всі рекорди. Хоча в тому немає нічого нового і цікавого. Та й співає вона по середньому. Ілларія, наприклад, могла би з нею дуже навіть і позмагатися з точки зору вокалу і пісні", - зауважив співак.

Минулого тижня він відсвяткував річницю свого весілля. Однак дружину як і далі показувати не буде.

"Я егоїст в цьому плані", - підсумував Шурінс.

Зараз ви читаєте новину «"В Неангелів було б більше шансів представити Україну гідно" — Стас Шурінс про "Євробачення"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути