четвер, 15 листопада 2012 17:58

"В хід піде і зброя, і навички армійського життя" — Кузьма буде суворим тестем

"В хід піде і зброя, і навички армійського життя" — Кузьма буде суворим тестем
Дружина співака пробачає йому все Фото: ru.tsn.ua

Кузьма Скрябін стверджує, що свою кризу середнього віку пережив, коли йому було тридцять. Тепер шалений шибайголова запевняє, що вивів свою формулу сімейного щастя, повідомляє ТСН.

Співак називає себе крейзі-татусем і свою доньку Барбару рідко називає повним ім'ям. Лише після сорока він зрозумів, що його справжнє покликання у житті — бути батьком. І методи виховання у нього — суворі.

"Вчора два рази навіть гахнув по столу рукою. Тобто такий вік гормональний — 15 років. Оточення набагато більше має авторитету для неї ніж батьки", - розповів співак в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Свою Буську суворий татусь від своїх фанатів та преси ховає. Навіть її фотокартки — не для сторонніх очей. На концерти та тусовки не бере. У його кліпах доньку грає зовсім інша дівчинка.

Між тим Кузьма попереджає, що своєму майбутньому зятю не заздрить. Адже переконаний, що тестем буде ще суворішим, ніж батько.

"Я думаю, що в хід піде і зброя, і навички якогось армійського життя. То твоя дитина. Я не знаю, як люди легко так можуть віддати свою дочку. Того моменту не чекаю, не люблю", - наголосив співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кузьма Скрябін хвилювався перед виходом на сцену перші десять років своєї кар'єри

Загалом себе Кузьма називає щасливим чоловіком. Йому дуже пощастило з дружиною. Її він теж тримає у тіні. Світлана ніколи не ходить на світські заходи, не працює і усе своє життя присвячує Андрію.

"Мені страшно пощастило з жінкою. Дуже розумна людина", - зауважив він.

Запорукою свого сімейного щастя Кузьма називає довіру і взаєморозуміння. Світлана готова йому пробачити усе. І навіть чутки про романи свого зіркового чоловіка, що йому приписувала преса.

"Ти можеш навіть користуватися тими спокусами. Я думаю, що вони то все розуміють. І навіть дають тобі можливість робити якісь легкі вільності", - підкреслив співак.

Зараз ви читаєте новину «"В хід піде і зброя, і навички армійського життя" — Кузьма буде суворим тестем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути