субота, 11 червня 2016 10:43

В будинку Юрія Нікітіна немає алкоголю

В будинку Юрія Нікітіна немає алкоголю

Продюсер Юрій Нікітін вже давно відмовився від алкоголю, про це стало відомо у передачі "Світське життя".

"У нас закінчились посиденьки з тих пір, як у будинку закінчився алкоголь. 4 роки тому Юра повністю перестав вживати алкоголь. Я, оскільки це був період для нас, коли ми знову почали наші стосунки, я налаштувалась з ним. Хоча у мене не було такої потреби, тому що я більше одного келиху вина в житті не могла випити, я вирішила бути з ним в цьому образі життя і наші друзі вирішили, що у нас не наливають їм, хоча це не так", - говорить Ольга Горбачова.

Нікітін пояснив, чому перестав пити.

"Не було проблеми, просто в певний момент ти задаєшся собі питанням, а можеш ти без цього? Вже з'явились маленькі крапельки, але це не те, як було раніше", - сказав Юрій Нікітін.

Нагадаємо, Ольга Горбачова розповіла, що Юрій Нікітін сів на дієту. Зірка повідала, що чоловік обмежив себе у вживанні деяких продуктів.

"Без самодисципліни життя людини - бліда тінь його потенціалу", - згоден Юрій Нікітін і вже більше місяця не п'є каву, не їсть хліб, солодке і борошняне. А я ось все сиджу над своєю чашкою капучіно і думаю, чи повинна жінка позбавляти себе маленьких задоволень, або # аскеза - це все-таки більше чоловіча тема ... Що скажете?", - написала Ольга Горбачова на своїй сторінці у соціальній мережі.

Зараз ви читаєте новину «В будинку Юрія Нікітіна немає алкоголю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути