пʼятниця, 11 листопада 2016 11:22

Юрій Горбунов став священиком
3

Фото: Прес-служба

У новому серіалі "Село на мільйон", прем'єра якого незабаром відбудеться в ефірі каналу "1+1", Заслужений артист України Юрій Горбунов став "третейським суддею".

За сюжетом троє кузенів Катя, Коля і Тимур отримують у спадок від свого діда мільйон євро, але з однією умовою. Вони повинні переїхати зі Львова, Миколаєва та Києва відповідно до села на Західній Україні і прожити там рік, не залишаючи його більше ніж на 24 години. Якщо ніхто із спадкоємців не зможе протриматися в селі весь цей час, гроші перейдуть громаді у розпорядження сільського голови Івана. Дізнавшись про це, його опонент Гарбуз має намір ще активніше боротися за владу, намагаючись різними способами відтягнути у Івана голоси членів сільради. Зокрема, до сільради входить отець Любомир, греко-католицький священик, роль якого виконав Юрій Горбунов.

"У "Селі на мільйон", можна сказати, у мене роль "третейського судді". Мій герой не претендує на мільйон. Навпаки, у отця Любомира є мета: зробити так, щоб цей мільйон дістався тому, хто заслуговує", - розповідає Юрій Горбунов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрія Горбунова не впізнати на зйомках серіалу "Найкращий" тиждень мого життя"

За його словами, отець Любомир - прогресивний священик. Він займається спортом, вивчає східні єдиноборства, ходить в кедах.

Нагадаємо, в "Селі на мільйон" також зіграють Анна Кошмал, Євген Капорін, Костянтин Войтенко, Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська та інші. У серіалі герої говорять переважно українською мовою.

Зараз ви читаєте новину «Юрій Горбунов став священиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути