субота, 21 січня 2017 15:57

Юрій Горбунов розповів про хвилювання перед прямими ефірами "Голосу країни"

Юрій Горбунов розповів про хвилювання перед прямими ефірами "Голосу країни"

Телеведучий шоу "Голос країни" Юрій Горбунов розповів Gazeta.ua про хвилювання перед прямими ефірами шоу. Саме майстерність та досвід, за словами Горбунова, дозволяють йому зберігати спокій.

"Хвилювання страшна річ, вона може зіпсувати або навпаки направити у правильне русло і додати драйву перед виходом на сцену, це певна хімія. це як екзамен, коли йдеш на екзамен і з 30 білетів знаєш 2, то хвилюєшся сильно, а, коли з білетів знаєш 29, а 30-й читав, то тобі легше. Тому, якщо володієш базою, то простіше. У театрі ти граєш у спектаклі бути готовим на 120%, том що на прем'єрі буде 90%, а якщо будеш готовий на 70%, то буде провал. Якщо розумієш навіщо ти стоїш. Тренери кажуть учасникам: "ти маєш розуміти, навіщо ти тут стоїш, можливо простіше стояти у верстата на заводі? Якщо ти розумієш навіщо, тоді мета виправдана. Я так колись потрапив у театральний інститут, коли було 80 людей на місце. Я розмів, що те, що я приготував: вірш, пісня, проза, я повинен не просто показати себе, а зробити це якісно".

Новий сезон "Голосу країни" відбудеться 22 січня на телеканалі 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Стало менше відвертої попси: "Голос країни-7" покаже зірок, які вирішили розпочати кар'єру наново

Зараз ви читаєте новину «Юрій Горбунов розповів про хвилювання перед прямими ефірами "Голосу країни"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути