Ексклюзиви
вівторок, 17 травня 2016 12:18

Українка Наташа Корольова хоче представляти Росію на "Євробаченні-2017"

Українка Наташа Корольова хоче представляти Росію на "Євробаченні-2017"
фото: "Інстаграм"

Співачка з українським корінням Наташа Корольова здивувала своїм повідомленням про те, що була б щаслива виступити на конкурсі Євробачення в Україні наступного року.

"Эх, була би я років на десять молодшою. Була б щасливою виступити на конкурсі Євробачення в Україні. При цьому будучи українкою і представляти Росію для відродження тисячолітньої дружби" - опублікувала заяву Корольова на власній сторінці в Інстаграм.

Заслужена артистка Росії відмітила, що у мистецтва немає кордонів і ворожнечі, а тому не може бути агресивного протистояння.

"В цьому році Євробачення подарувало світові багато сильних виконавців і пісень. У мене в фаворитах йшли Вірменія, Австралія, Австрія, Грузія, Україна і, звичайно, Росія, - додає Корольова. - Дуже гідний номер представив Сергій Лазарєв. Але переможців не судять. Вітаємо Росію з перемогою в голосуванні телеглядачів і Джамалу з перемогою в самому значному музичному конкурсі. Несподівано для всієї Європи перемогла її складна, не зовсім форматна пісня".

Читайте також: Наталя Корольова змінила імідж

Пост співачки миттєво розпалив гарячу дискусію між користувачами мережі.

"Дуже благородно і в точку. Ми братські народи і писати такі речі одне про одного погане це доля жертв інформаційної війни і безмозких. Наташа гідна представити одночасно і Росію і Україну! Це буде вперше на Євробаченні" - пишуть шанувальники артистки.

Водночас фоловери звинуватили її у розпалюванні скандалу між українцями та росіянами.

Нагадаємо, у суботу відбувся фінал Євробачення-2016. Перемогу здобула українська співачка Джамала з піснею "1944". 61-й пісенний конкурс відбувався у столиці Швеції Стокгольмі. Взяли участь виконавці з 42 країн. Журі дало Джамалі друге місце, після представниці Австралії — Дамі Ім. Росіянин Сергій Лазарев отримав найбільшу кількість глядацьких голосів. А за сумою балів перше місце посіла українка.

Зараз ви читаєте новину «Українка Наташа Корольова хоче представляти Росію на "Євробаченні-2017"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути