пʼятниця, 27 грудня 2013 16:38

Українські зірки розповіли, як зустрінуть Новий рік

Напередодні новорічних свят українські зірки розповіли, з ким і як вони зустрічатимуть Новий 2014 рік.

"Я кілька років поспіль відзначала Новий рік за кордоном, цього року я вирішила провести новорічну ніч з рідними. Осінь була дуже насиченою, ми знімали програму "Моя Профешн", реалізували ряд акцій "SOS" в допомогу притулку, де міститься більше 2 тисяч тварин, також я брала участь у різних благодійних проектах...Тому новорічні канікули я хочу цілком присвятити відпочинку. Після Нового року я планую разом з друзями відправитися в яку-небудь теплу країну, скоріше за все в ОАЕ", - розповідає телеведуча Дівчина Блонда.

"Новий рік і Різдво для мене найулюбленіші свята в році. Я завжди починаю готуватися до них з першого дня зими. Я вважаю, що вони об'єднують людей, тому Новий рік зустрічатиму в Ялті зі своєю родиною та близькими друзями. На новорічні та різдвяні свята в Ялту в свої будинки з'їжджаються багато артистів, так що, думаю, буде багато приємних зустрічей. Я дуже чекаю настання 2014 року, 2013 видався досить непростим для мене і від нового року я чекаю великих змін. Я всім бажаю зустрічати Новий рік зі світлою душею, вибачте всі образи, борги, не беріть з собою в наступний рік те, що не приносить нікому радості", - розповідає Володимир Гришко.

"На Новий рік я буду в Києві, буду радувати людей своєю музикою, піснями, в кожній з яких є надія на світле майбутнє! Бажаю всім відпустити і пробачити все, що було поганого і згадати все хороше! Закликаю всіх цінувати сьогодення, пам'ятати, що немає шляху до щастя, а щастя - це і є шлях. Всім тепла", - каже Світлана Тарабарова.

"Новий рік я зустрічатиму в Україні , у колі близьких друзів. Я нещодавно зрозумів, що ніколи не буду зустрічати Новий рік там, де немає снігу і холодів. Торік на Новий рік я був на Шрі- Ланці та найбільшим "сюрпризом" для мене стало те, що місцевий ансамбль, який ні слова не знає російською, почав виконувати "Володимирський централ". Як ?!І, головне, навіщо? я був шокований, я попросив їх зупинитися. І цього року я вирішив, що більше ніякої Шрі-Ланки на Новий рік (сміється)", - ділиться Олексій Піддубний, лідер групи "Джанго".

"На Новий рік я буду в Буковелі, сподіваюся зустріти там Діда Мороза і "зробити" його в лижному забігу. Всім своїм шанувальникам в Новий рік раджу хорошу жінку взяти з собою, а погану залишити. Нехай думає над своєю поведінкою", - каже Коля Серга.

Зараз ви читаєте новину «Українські зірки розповіли, як зустрінуть Новий рік». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути