понеділок, 28 листопада 2016 14:18

Учасниця "Голос.Діти-3" чуттєво переспівала тріумфальну пісню Джамали
14

Фото: Прес-служба

Минулої неділі о 21:00 на телеканалі "1+1" у дитячому вокальному проекті "Голос.Діти-3" визначилися імена шести фіналістів, які боротимуться за голоси глядачів і перемогу в прямому ефірі наступної неділі.

Ними стали Влад Фенічко і Андрій Бойко з команди MONATIK, Саша Подолян і Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль, а також Таня Олексієнко та Іванна Решко з команди Потапа.

Фіналістів обрали тренери MONATIK, Тіна Кароль і Потап після сольних виступів учасників на етапі "пісня за життя" ("нокаути"). Це останній етап, на якому тренери впливають на долю своїх підопічних. У фіналі переможця визначать глядачі шляхом телефонного та смс-голосування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Між учасниками "Голос.Діти-3" спалахнула закоханість

Одним із найяскравіших виступів етапу стало зворушливе виконання пісні "Океану Ельзи" "Обійми" Владом Фенічко. Юний романтик як ніколи чуттєво виконав цю композицію, і його тренер MONATIK розкрив секрет чому: "Сьогодні ти особливо проникливо цю пісню заспівав. І Юля теж плаче, коли ти співаєш! Юля, тобі заздрять всі дівчата країни", - зазначив MONATIK.

"Дуже чуттєво і сучасно виконано. Хотілося почути, як Ви співаєте українською, і це запало мені до душі", - сказала Тіна Кароль.

"Я б пішов на концерт такого виконавця, як ти! Ти мене загіпнотизував і заворожив", - прокоментував Потап.

Не змогла стримати сліз Тіна Кароль під час виступу своєї підопічної 14-річної Еліни Іващенко. Юна вокалістка заспівала неймовірно складну пісню Джамали "1944", з якою співачка перемогла цього року на Євробаченні.

"Це дуже сильна пісня і Ви змогли її передати. Дуже небезпечний вибір, але Ви впоралися гідно", - прокоментував MONATIK.

10-річна Таня Олексієнко з Вінниці - найменша серед фіналістів. Але, не дивлячись на свій юний вік, обрала серйозну пісню групи "Queen" "Show must go on", яку виконала потужно і емоційно. До речі, маленька Таня для всіх свої виступів обирає серйозні дорослі пісні. Так, на "сліпих прослуховуваннях" дівчинка запам'яталася виконанням пісні Віктора Цоя "Кукушка".

"Дуже приємно, що молоде покоління так добре співає хіти Фреді Меркьюрі", - сказав MONATIK.

Нагадаємо, в 4 грудня о 21:00 у прямому ефірі телеканалу "1+1" відбудеться фінал дитячого вокального проекту "Голос.Діти". Переможця сезону визначать глядачі шляхом телефонного і смс-голосування.

Зараз ви читаєте новину «Учасниця "Голос.Діти-3" чуттєво переспівала тріумфальну пісню Джамали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути