пʼятниця, 07 жовтня 2016 12:43

У "Селі на мільйон" Юрій Горбунов зіграє священика

Автор: Прес-служба
 

Цього літа команда "1+1 Продакшн" зняла для каналу "1+1" новий комедійний серіал "Село на мільйон", прем'єра якого відбудеться восени в ефірі "1+1". Творці серіалу зустрілись з журналістами, аби поділитися подробицями проекту.

Автор: Прес-служба
 

"Село на мільйон" – це адаптація хорватського формату "Kud Puklo Da Puklo".

"Старий дідусь, який прожив все життя одинаком помирає у власному дворі і залишає трьом онукам 1 мільйон євро. За однієї умови: що вони проживуть цей рік в селі, у його будинку, де немає ані електрики, ані води. Якщо жоден з них не впорається, гроші перейдуть на потреби громаді у розпорядження сільського голови, - розповідає креативний продюсер та сценарист проекту Ярослав Стень, - "Село на мільйон" - це зріз цілої України у маленькому селі. Ми хотіли показати реальне життя і донести ту мову, якою дійсно розмовляють".

Читайте також: Телеканал "1+1" покаже новий телесеріал "Село на мільйон"

За його словами, дії серіалу відбуваються у селі Куляби на Західній Україні, рівновіддаленого від трьох обласних центрів. Цікаво, що в Україні дійсно існує село, що знаходиться на кордоні трьох областей – Львівської, Тернопільської та Івано-Франківської. Щоправда, воно має трохи іншу назву - Дуляби.

До речі, герої нової комедії розмовляють переважно українською.

"Після успіху "Останнього москаля" ми продовжуємо цю тенденцію у серіалі "Село на мільйон", в якому 80 % тексту українською, деякі герої говорять російською, відповідно до того, з яких регіонів вони приїжджають до села",- говорить головний продюсер серіалів та фільмів каналу "1+1" Олена Васільєва.

Автор: Прес-служба
 

За її словами, крім яскравого сузір'я молодих артистів – Анни Кошмал, Дмитра Сови, Євгена Капоріна, Костянтина Войтенка та інших, в серіалі дуже сильна команда зрілих заслужених артистів, таких як Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська, Юрій Горбунов.

У "Селі на мільйон" Горбунов постане у новому амплуа – греко-католицького священика.

Для режисера Бати Недича, який має сербське коріння, це перший комедійний досвід, і хоча серіал є адаптацією, йому не важко було перенести цю історію в українські реалії.

"Мені було цікаво. Я живу в Україні давно і знаю місцеве населення на 1000%. Перенести гумор у цю реальність не було складним. Цей проект відрізняється від того, що було знято на Балканах у кращий бік і за гумором, жанром, динамікою та за іншими параметрами", - говорить Бата Недич.

"У хорватів гумор розмірений, жарт на сторінку. У них немає такої конкуренції на телебаченні. Ми собі такого дозволити не можемо, у нас жартів набагато більше", - коментує Ярослав Стень.

Нагадаємо, головні ролі в комедії "Село на мільйон" виконують Дмитро Сова, Анна Кошмал, Костянтин Войтенко, Євген Капорін, Анатолій Хостікоєв, Наталія Сумська, Тетяна Зіновенко, Юрій Горбунов, Олена Стефанська, Марк Дробот, Володимир Задніпровський. Режисером комедії виступив Бата Недич.

Автор: Прес-служба
 
Зараз ви читаєте новину «У "Селі на мільйон" Юрій Горбунов зіграє священика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути