Ексклюзиви
середа, 08 жовтня 2014 11:30

У родині Анастасії Заворотнюк сталося відразу дві трагедії

Автор: mirznamenitostey.ru
 

У Анастасії Заворотнюк і фігуриста Петра Чернишова померли батьки.

Ця прикра новина з'явилася на неофіційному сайті актриси.

"На превеликий жаль, новини бувають різні, і сьогодні у нас вони дуже сумні і важкі. У сім'ї Анастасії сталося велике горе, і як це буває, прийшло воно не одне. 1 жовтня пішов з життя Юрій Андрійович Заворотнюк, батько Анастасії 3 жовтня -Андрій Петрович Чернишов, тато Петра. Дуже складно підібрати потрібні слова, тому нехай наші найщиріші співчуття, співпереживання і подумки підтримка перетворяться на ту незриму силу, яка хоч трохи допоможе родині перетерпіти цю втрату.

Світла пам'ять тим хто пішли. Витримки і міцності духу їх рідним і близьким ", - прокоментувала агент Анастасії Марина Потапова.

"Я завжди все роблю, озираючись назад і думаючи:" А що скаже тато? "- Зізналася в одному з інтерв'ю Анастасія Заворотнюк.

З батьком у Насті був особливий духовний зв'язок. Саме йому юна красуня розповіла першому про своє бажання стати популярною актрисою. І Юрій Андрійович у всьому підтримував і пишався улюбленою дочкою. За професією він був режисером, довгий час трудився на телеканалі ТВЦ.

Зараз ви читаєте новину «У родині Анастасії Заворотнюк сталося відразу дві трагедії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути