пʼятниця, 23 березня 2012 16:15

У новому кліпі Тіна Кароль виставляла свої сідниці на весь екран
10

Фото: Фото: прес-служби співачки

23-го березня співачка Тіна Кароль випустила відеокліп з елементами еротики.

Нове відео Кароль знімала на україномовну пісню "Нiжно". Режисером відео став відомий кліпмейкер Алан Бадоєв. Причому зняв він кліп задарма, пише ТаблоID.

Автором цієї україномовної композиції є фронтмен українського гурту "Нічлава" Андрій Підлужний.

Як відомо, "Ніжно" - всього лише третя україномовна пісня у репетуарі білявки. До того були "Намалюю тобі зорі" та "Не дощ".

А на своїх концертах співачка завжди говорила, що їй дуже соромно, що співає здебільшого російською, і постійно обіцяла виправитися.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Кароль переїжджає в новий будинок

Зйомки нової відеороботи Кароль проходили місяць тому. І, за словами режисера Алана Бадоєва, він сам переконував Тіну, що кліп на цю пісню треба знімати обов'язково. До речі, цей кліп Бадоєв знімав абсолютно безкоштовно.

"Найважливіше, що для всіх людей, хто працював над "Ніжно", - для мене, для Тіни, для Телезіна - це було спільною творчою роботою, і тут навіть мови не було про жодні гонорари. І від цього я отримав ще більше емоцій і задоволення. Для мене Тіна завжди була Музою...", - оголосив Бадоєв.

Зараз ви читаєте новину «У новому кліпі Тіна Кароль виставляла свої сідниці на весь екран». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути