четвер, 30 жовтня 2014 12:40

У московському аеропорті без дозволу порпались у речах Roxette

Автор: metallurg.ru
 

Служба безпеки московського аеропорту Домодєдово перевіряє інформацію про відкриття багажу музикантів знаменитої шведської групи Roxette, що почали своє світове турне з Владивостоку, після того, як музиканти виявили це, побачивши фотографії свого реквізиту в соцмережах.

"Служба безпеки московського аеропорту Домодєдово зараз перевіряє обставини інциденту. За попередньою інформацією, 22 жовтня 2014 співробітники експедиторської компанії, що супроводжувала вантаж з реквізитом групи Roxette, перед передачею його в карго-термінал аеропорту розкрили контейнер", - наголошується в повідомленні аеропорту.

У Домодєдово підкреслюють, що фотографії для соціальних мереж зроблені в клієнтській зоні карго-терміналу, а "співробітники московського аеропорту Домодєдово не беруть участь у виробничих процесах представників клієнтів".

Аеропорт Домодєдово дотримується високих стандартів безпеки, уверяеют на його сайті

"Ми виходимо з того, що представники клієнтів, якими є експедиторські компанії, також коректні по відношенню до їх вантажів. Але, мабуть, експедитори опинилися більше шанувальниками, ніж професіоналами. Московський аеропорт Домодєдово вимагатиме у експедиторської компанії негайного звільнення співробітників, які допустили некоректні дії по відношенню до клієнта, і виключення подібних ситуацій в майбутньому ", - зазначив керуючий директор Денис Нуждин.

Зараз ви читаєте новину «У московському аеропорті без дозволу порпались у речах Roxette». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути