пʼятниця, 08 червня 2012 10:23

У Миколи Дроздова поліцейський вимагав 700 тисяч

У Миколи Дроздова поліцейський вимагав 700 тисяч
Відносно вимагача порушено кримінальну справу Фото: ИТАР-ТАСС

Популярний телеведучий, беззмінний "керманич" програми "В світі тварин" 74-річний Микола Дроздов став жертвою поліцейського-здирника. Шантажист вимагав 700 тисяч рублів, інакше у фірми, що виробляє передачу, почнуться великі проблеми з податковими перевірками.

Коли телевізійники зрозуміли, що у них вимагають гроші, вони звернулися в службу власної безпеки МВС.

Поліцейський Володимир Б. був затриманий на місці злочину при отриманні зазначеної суми від керівництва ТОВ "АСС-ТВ". Компанія займається виробництвом всіма відомої телепередачі "У світі тварин". "Як тільки ми зрозуміли, що мова йде про вимагання, тут же звернулися в ВВБ. Поліцейський дав нам зрозуміти, що якщо ми не заплатимо йому необхідну суму, то у нас виникнуть серйозні проблеми з податковими перевірками", - повідомили в компанії.

Сам 74-річний Микола Дроздов розповів: "Я, звичайно, вдячний співробітникам відділу власної безпеки, які допомогли нам в складний момент. Ми люди творчі, і нам деколи просто не до технічних тонкощів. А їм окреме спасибі. Ну і спасибі генеральному директору нашої компанії, який не пішов на поводу у злочинців!"

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дроздов подарував дружині білку

Володимир Б., як повідомляється, тепер чекає на суд, проте знаходиться на волі. "Суд, який обирав запобіжний захід, вирішив відпустити його під заставу в мільйон рублів, хоча той готовий був заплатити всі три мільйони. Зараз відносно нього порушено кримінальну справу за статтею "Шахрайство", - розповіли в правоохоронних органах.

Зараз ви читаєте новину «У Миколи Дроздова поліцейський вимагав 700 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути