понеділок, 13 лютого 2012 09:46

У легенях Вітні Х'юстон була виявлена вода

У легенях Вітні Х'юстон була виявлена вода

Розтин тіла американської співачки Вітні Х'юстон, яка раптово померла напередодні в Лос-Анджелесі, завершено. При розтині в легенях співачки була виявлена вода.

Даний факт свідчить на користь спершу висунутої версії, що виконавиця захлинулася, заснувши або втративши свідомість, в наповненій ванні. У людини, зануреної в воду після смерті, вода в легені не надходить. Про це повідомило інтернет-видання TMZ з посиланням на власні джерела в поліції лос-анджелеського району Беверлі-Хіллз.

Патологоанатоми, що проводили розтин, визначають обсяг води в легенях співачки. Даний показник може виявитися вирішальним при виявленні точної причини загибелі.

У той же час слідчі поки не беруться давати остаточний висновок, померла Х'юстон до або після занурення в воду, зазначає TMZ.

Фахівці чекають на результати токсикологічної експертизи, щоб точніше визначити точну причину смерті співачки. Зазвичай токсикологам потрібно чотири-шість тижнів на підготовку докладного звіту. До цього моменту результати розтину оприлюднені не будуть.

Робити певні висновки про причини загибелі 48-річної Х'юстон поки передчасно. Поліція, однак, встановила, що перед смертю співачка вживала спиртне.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки про Вітні Х'юстон: "Це один з найвидатніших голосів в історії"

Крім того, в її номері в готелі Beverly Hilton були знайдені шість баночок з антидепресантом "Xanax". У поєднанні з алкоголем цей препарат може мати седативну дію, наприклад, занурити людини в сон або змусити втратити свідомість.

Обставини смерті вказують на те, що Х'юстон, мабуть, захлинулася, втративши свідомість, коли приймала ванну, повідомляло раніше TMZ з посиланням на джерело в оточенні покійної поп-діви.

Зараз ви читаєте новину «У легенях Вітні Х'юстон була виявлена вода». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути