пʼятниця, 09 грудня 2016 10:34

У 73-річного Міка Джаггера народилася 8 дитина

У 73-річного Міка Джаггера народилася 8 дитина

Фронтмена групи The Rolling Stones: 73-річний Мік Джаггер знову став батьком. 29-річна балерина Мелані Хамрік, роман з якою у музиканта тривав недовго, народила Міку сина.

Представники Джаггера вже підтвердили пресі радісні новини:

"Син Мелані Хамрік і Міка Джаггера з'явився на світ сьогодні в Нью-Йорку, батьки нескінченно щасливі. Мік був в лікарні під час пологів. Мама і новонароджений малюк почувають себе відмінно. Ми сподіваємося, що журналісти будуть поважати право сім'ї на приватне життя", - йдеться в офіційній заяві.

Для Мелані дитина стала першою, для Міка - восьмою. Від попередніх шлюбів і відносин у Джаггера є сім дітей: дочки Керіс, Джейд, Елізабет, Джорджія, а також сини Джеймс, Габріель і Лукас. Крім того, британський рокер вже давно дідусь і навіть прадідусь.

Про вагітність Мелані стало відомо влітку 2016 року. Повідомлялося, що дівчина після народження дитини має намір завершити свою кар'єру в балеті і переїхати в Лос-Анджелес, щоб бути ближче до своєї сім'ї - жити в Лондоні з батьком своєї дитини Мелані не планує. Джаггер, в свою чергу, зрозуміло, збирається матеріально підтримувати колишню кохану: купить їй будинок, а також аж до повноліття сина буде виплачувати Мелані по 15 тисяч доларів щомісяця.

З балериною Мік познайомився в 2014 році, незабаром після трагічної смерті тодішньої коханої Лорен Скотт. Відносини Мелані з музикантом розвивалися непросто, і до моменту вагітності дівчини пара вже розійшлася. Деякі джерела говорять, що незадовго до народження дитини Мелані знову зблизилася з Міком, але ж зовсім недавно інсайдери повідомляли про те, що у рокера новий роман - з 27-річною російською моделлю Машею Руденко.

Зараз ви читаєте новину «У 73-річного Міка Джаггера народилася 8 дитина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути