вівторок, 06 грудня 2016 15:57

Тренери "Голосу країни-7" знялись у казковому новорічному ролику
8

Фото: Прес-служба

Тренери сьомого сезону вокального проекту "Голос країни" знялись у казковому новорічному ролику, який глядачі телеканалу "1+1" уже можуть побачити в ефірі.

За сюжетом відео ролика Тіна Кароль, Джамала, Потап і Сергій Бабкін напередодні Нового року знаходяться в святково прикрашеному будинку в затишних піжамах. Кожен із тренерів загадує бажання, щоб в наступному році голос країни дістався саме йому. Після чого лунає дзвінок у двері, і безліч талановитих вокалістів з'являється в будинку в образі журналістів, кухарів, домогосподарок і, звичайно ж, Санта Клаусів.

Під ялинкою Тіна Кароль, Джамала, Потап і Сергій Бабкін знаходять свої новорічні подарунки - коробочки, усередині яких знаходиться фірмова червона кнопка, натискання на яку веде до знайомства із тим самим заповітним голосом країни.

ЧИТАЙТЕ ТАКЖЕ: Коала заговорить голосом Юрія Горбунова

Як відомо, новими тренерами сьомого сезону проекту стали український музикант і учасник популярного гурту 5'nizza Сергій Бабкін, співачка і переможниця Євробачення-2016 Джамала. Вони складуть компанію наставникам попередніх сезонів проекту - співачці Тіні Кароль та шоумену і продюсеру Потапу.

Одним з учасників "сліпих прослуховувань став священик із Березані Олександр Клименко. Отець Олександр вразив глядачів, вийшовши на сцену в рясі і заспівавши пісню Миколи Мозгового "Материнська любов". Учасник розповів, що хоче надихнути людей на молитву.

Нагадаємо, в 4 грудня в 21:00 у прямому ефірі телеканалу "1+1" відбувся фінал дитячого вокального проекту "Голос.Діти-3". Телеглядачі шляхом телефонного і смс-голосування обрали переможницю сезону. Нею стала 14-річна Еліна Іващенко з команди Тіни Кароль.

З прем'єрою "Голос.Діти-3" на телеканалі "1+1" стартував "Рік "Голосу", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Зараз ви читаєте новину «Тренери "Голосу країни-7" знялись у казковому новорічному ролику». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути