пʼятниця, 19 листопада 2010 09:02

Том Круз здає в оренду маєток з дев'ятьма ваннами

 

Голлівудські актори Том Круз і Кеті Холмс придбали собі особняк у Лос-Анджелесі поблизу від їхнього головного маєтку в Беверлі-Хіллз. Ділянка площею 10,1 тис. кв. м з основним будинком і кількома допоміжними будівлями розташована в Голлівуд-Хіллз, а обійшлося нове володіння в $ 10 мільйонів, що в три з половиною рази менше, ніж маєток в Беверлі-Хіллз, на знаменитій Малхоленд-драйв.

Кеті Холмс розповіла, що подружжя використовує нову ділянку для особливих випадків, наприклад, для барбекю з друзями. Також Тому подобається милуватися з пагорба виглядом на долину Сан-Фернандо.

"Ми обзавелися справжнім притулком", - розповіла Холмс.

Круз і Холмс не проти здати свій головний будинок в оренду. За особняк з дев'ятьма спальнями і дев'ятьма ванними подружжя просить $ 100 тисяч на місяць.

Нині Том Круз вважається одним із найбільш переоцінених артистів. Зірка продовжує отримувати багатомільйонні гонорари. Цікавість глядачів викликає і Кеті Холмс. До десятилітнього ювілею виходу драми "Дар" за участю акторки, вперше виходить повна версія фільму. А значить, Кеті стане ще на $ 800 тисяч багатшою.

Нагадаємо, що під час зйомок фільму "Місія нездійсненна-4" Том Круз виліз на Бурдж в Дубайях. На висоті 124 поверху він виліз в вікно і повис на страхувальних тросах, а потім актор пробіг по фасаду будівлі. Актор виконував складний трюк.

"Экспресс-газета"

Зараз ви читаєте новину «Том Круз здає в оренду маєток з дев'ятьма ваннами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути