субота, 29 жовтня 2016 13:45

Тищенко розсекретив свою значно молодшу наречену

Тищенко розсекретив свою значно молодшу наречену
hochu.ua

Ресторатор Микола Тищенко розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, що одружується з молодшою за себе нареченою. Дівчина молодша за нього на 22 роки. Ресторатор зробив пропозицію коханій у Парижі на Ейфелевій вежі.

"Вона дуже розумна, ерудована відмінниця в університеті навчається на відмінно, крім всього знайшла себе, як бізнесмен, робить свій бізнес, дивуюсь, як дівчина може робити бізнес у 22 роки, не лежачі на спині", - говорить ресторатор.

Раніше ресторатор Микола Тищенко заявив, що його син навчатиметься закордоном, через неякісну українську освіту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Мій син точно навчатиметься за кордоном" - Микола Тищенко

"Однозначно мій син буде навчатися за кордоном, тому що, я вважаю, що освіта в Україні не дає знань взагалі. Не хочу говорити про палатні школи. Наприклад, школа, в якій навчався мій син Данііл мало того, що я платив немалі гроші, а вони ще повишали плату за навчання, але нічого крім ігрових форм навчання не дали. Я його звідти і перевів у школу, де він вивчає іспанську. Я хочу, щоб мій син був людиною світу і сам обирав собі професію і потім з цими знаннями повертався в Україну", - говорить ресторатор.

Зараз ви читаєте новину «Тищенко розсекретив свою значно молодшу наречену». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути