пʼятниця, 07 жовтня 2016 17:51

Тіну Кароль не підтримували у дитинстві у творчих починаннях

Тренери дитячого вокального проекту "Голос.Діти-3" Потап, Тіна Кароль і MONATIK на зйомках проекту, який з стартував минулої неділі на телеканалі "1+1", розповіли про своє дитинство.

Автор: Прес-служба
 

Слухаючи виступи маленьких талановитих учасників, тренери і самі часто згадують себе в дитинстві і діляться спогадами із глядацькою залою. Так, зірки згадали, що в дитинстві були фанатами популярної групи Spice Girls. Тіна Кароль розповіла, що в дитинстві ніхто не підтримував її у творчих починаннях. А MONATIK поділився, що найбільше в нього як співака вірила бабуся.

"У мені завжди жило, живе і буде жити дитинство, - відверто розповів тренер на зйомках "Голос.Діти-3". - Мені здається, кожна людина не повинна собі дозволити розпрощатися з цим прекрасним почуттям, хоча б інколи повертатися в нього".

Автор: Прес-служба
 
Автор: Прес-служба
 

Читайте також: Незряча дівчинка розчулила суддів "Голос.Діти-3"

Цієї неділі, 9 жовтня, о 21:00 на телеканалі "1+1" глядачі побачать виступ "шаргородського діаманта" Сашка Подоляна, талант якого відзначив знаменитий італійський тенор Робертіно Лореті. Сашко став відкриттям дитячого проекту "Маленькі гіганти" телеканалу "1+1" у минулому році і здивував всю Україну оперним виконанням кавера відомого хіта Кузьми Скрябіна "Танець пінгвіна".

Зворушить тренерів проекту виступ 8-річної Саші Мироненко з села Чубинське Київської області. Саша прийшла на проект, щоб підтримати свою маму, яка важко працює, щоб забезпечити донці гідне майбутнє. Вони з мамою живуть в однокімнатній квартирі у селі і змушені щодня за будь-якої погоди півтори години діставатися громадським транспортом до школи. Емоційне виконання маленькою співачкою пісні Христини Соловій до глибини душі зворушило тренерів.

"Мало від чийого співу у мене очі бувають "на мокрому місці". Це було так щиро і чесно. Я закоханий в твій голос", - сказав MONATIK.

Нагадаємо, з прем'єрою "Голос.Діти-3" 2 жовтня стартує "рік "голосу" на телеканалі "1+1", який після закінчення дитячої версії продовжиться дорослим вокальним проектом "Голос країни".

Автор: Прес-служба
 
Зараз ви читаєте новину «Тіну Кароль не підтримували у дитинстві у творчих починаннях». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути