понеділок, 28 січня 2013 16:28

Тіна Тернер відмовляється від американського громадянства

Тіна Тернер відмовляється від американського громадянства
Співачка вже 20 років живе в Швейцарії Фото: obozrevatel.com

Всесвітньо відома американська поп-виконавиця Тіна Тернер незабаром може стати громадянкою Швейцарії і відмовитися від американського паспорта. Артистка отримала право на постійне проживання в місті Кюснахт в кантоні Цюріх, пройшовши тест і співбесіду на отримання громадянства.

Після того, як рішення міської влади схвалить влада кантону Цюріх і федеральна влада, співачка отримає швейцарський паспорт. "Після цього Тернер відмовиться від американського громадянства", - пояснила представник співачки Карін Ромберг.

73-річна Тернер живе в Швейцарії вже близько 20 років. За словами її представників, "вона відчуває якийсь зв'язок" з цією країною і цінує повагу до приватного життя, притаманне Швейцарії. "Я не можу уявити краще місце для життя", - заявила артистка.

Між тим рішення Тернер відмовитися від громадянства США шокувало американців. У рідному містечку співачки не можуть зрозуміти, чим був викликаний такий дивний, на їхній погляд, вчинок.

Американська преса вже щосили порівнює Тіну Тернер з Жераром Депардьє, який вирішив відмовитися від французького громадянства на користь російського і навіть встиг отримати паспорт громадянина Росії з рук президента Володимира Путіна. Особливо рішенням Тернер здивувалися на її малій батьківщині. В окрузі Хайвуд (штат Теннесі), де народилася співачка, кажуть, що такий поворот подій став дня них сюрпризом.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тіна Тернер заспівала вперше за вісім років

На думку мера Браунсвілла, - найбільшого міста округу - необхідно задуматися про те, що підштовхнуло їхню співвітчизницю відмовитися від громадянства США. За словами політика, Тернер, незважаючи на світову славу, ніколи не забувала про своє коріння і завжди підтримувала зв'язок з рідними місцями.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Тернер відмовляється від американського громадянства». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути