понеділок, 22 серпня 2016 14:33

Тіна Кароль знову стане тренером вокального проекту "Голос.Діти-3"

Автор: Прес-служба
 

Стало відомо, хто сяде у крісло третього тренера дитячого вокального проекту "Голос.Діти-3", який стартує на телеканалі "1+1" уже цієї осені. Тренером нового сезону стане українська співачка Тіна Кароль.

Автор: Прес-служба
 

Таким чином, в оновлену тренерську панель третього сезону "Голос.Діти" увійшли Тіна Кароль, Потап і MONATIK.

"Цей сезон особливий, тому що цілих два роки не було проекту "Голос.Діти" на каналі "1+1". І зараз ми чуємо зовсім інші голоси, бачимо зовсім інше покоління – покоління вільних. Я щаслива бачити такі таланти і розуміти, що у нас таке співоче та професійне майбутнє. Наші учасники – цей щось неймовірне. Я в захопленні!" - каже тренер "Голос.Діти-3" Тіна Кароль.

Нагадаємо, Тіна Кароль втретє сяде у тренерське крісло дитячого вокального проекту. Підопічний співачки Ромчик Сасанчин став переможцем другого сезону "Голос.Діти", отримавши в якості призу свій перший кліп від "1+1 Продакшн" та пісню "Мамина зірка" від тренера. А пісня "Україна - це ти", в кліпі на яку співачка знялася з учасниками другого сезону проекту, стала неофіційним "дитячим гімном" України і набрала більше 2 мільйонів переглядів в Youtube.

Для співака і продюсера Потапа цей сезон "Голос.Діти" стане другим. А мультиартист і кумир молоді та дітей MONATIK сяде у тренерське крісло дитячого вокального проекту вперше.

Зараз тренери разом з продюсерами проекту вже приступили до зйомок "сліпих прослуховувань" третього сезону. Тренери відзначають, що учасники "Голос.Діти-3" - абсолютно нове покоління дітей, сучасних, яскравих і вільних від стереотипів. Продюсери розповідають, третій сезон проекту буде орієнтований на найсучасніші музичні тенденції. А шанувальники проекту вже діляться яскравими кадрами зі знімального павільйону з хештегом #голосдіти.

Над проектом працює команда "1+1 Продакшн" під керівництвом Вікторії Лєзіної.

Музичний продюсер проекту - Руслан Квінта.

Ведучі проекту - Юрій Горбунов та Катя Осадча.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль знову стане тренером вокального проекту "Голос.Діти-3"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути