середа, 05 жовтня 2011 17:29

Тіна Кароль на новому Subaru потрапила в ДТП
6

Популярна співачка Тіна Кароль почала самостійно керувати машиною і вже встигла потрапити в аварію. ДТП сталося на перехресті вул. Володимирська і Льва Толстого.

"Там досить складне перехрестя. Я занадто повернула кермо і завернула на зустрічну смугу і врізалася в машину", - зізналася 26-річна Тіна Кароль журналістам.

За її словами, потерпілі не викликали ДАІ і все вирішилося мирно.

"Людина, яка була за кермом тієї машини, трошки очманіла. Він не знав "наїхати" або "розмовляти". Довелося віддати гроші на місці, щоб не викликати міліцію", - згадує Тіна Кароль.

"Вважаю себе поганим водієм, трохи небезпечним. Я створювала аварійні ситуації на дорозі. Намагаюся мчати дуже пізно ввечері, коли не дуже напружений рух на дорогах, або дуже рано вранці", - поділилася виконавиця.

Артистка розповіла, що за кермом їздить виключно на підборах. Підтвердження тому - нещодавні знімки в Інтернеті, на яких видно, як Кароль у своєму концертному костюмі виходить зі свого новенького Subaru і особисто заливає повний бак бензином на міністерській заправці МВС у центрі Києва.

Співачка каже, що стосунки з правоохоронцями на дорогах, у неї, як у всіх, "дружні". Іноді навіть їй доводиться давати хабарі, повідомляє прес-служба артистки.

"А що поробиш? Всі так роблять. Ну це правда. Зазвичай, як і всі, вкладаю в права або з техпаспортом передаю", - відмахується зі сміхом зірка.

Нагадаємо, в серпні у чоловіка Тіни Кароль, Євгенія Огіра, був день народження і співачка подарувала коханому шостий за рахунком спортивний автомобіль Subaru. В гаражі у зоряного сімейства ціла колекція цих гоночних автомобілів.

Зараз ви читаєте новину «Тіна Кароль на новому Subaru потрапила в ДТП». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути