субота, 20 лютого 2016 12:45

Тимофій Нагорний розповів, як ділить батьківські обов'язки з Лілією Подкопаєвою

Тимофій Нагорний розповів, як ділить батьківські обов'язки з Лілією Подкопаєвою

Продюсер Тимофій Нагорний дійшов згоди стосовно виховання дітей з колишньою дружиною Лілією Подкопаєвою, про це він повідомив у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Діти не завжди в Америці, вони зараз в Україні, вони 8 місяців в Україні, 4 місяці в Америці, іноді 5 місяців в Америці, 7 місяців в Україні, вони доповнюють українську освіту, американською. Я вважаю, що ми маємо доповнювати один одного і приймати колегіально рішення. Коли вона говорить, що було б правильно, щоб діти отримали додаткову освіту в Америці, я кажу добре, коли вона каже, що теба сплатити, то ми платимо разом. Цивілізованим образом знайшли компроміси, знову ж таки в інтересах дітей. Ми маємо відповідальність, хочемо, щоб вони отримали те, що ми не отримали в дитинстві, ані Ліля, ані я. Тому діти одягнені, взуті, отримують кращу освіту і завжди маємо контакт", - говорить Тимофій Нагорний.

"Вже другий раз за рік лечу до Америки, якщо Ліля скаже: "ти маєш бути в Америці", я все кину і полечу заради дітей", - каже продюсер.

За словами Тимофія, його діти від першого шлюбу чудово ладнають з його донькою від молодої дружини.

"Відпочиваємо разом. Чудово, коли діти знаходять спільну мову, займаються разом спортом. Кароліна з Вадіком навчили її перекидатися, вони хочуть навчити її плавати, вони навчають її мові", - говорить Тимофій Нагорний.

Зараз ви читаєте новину «Тимофій Нагорний розповів, як ділить батьківські обов'язки з Лілією Подкопаєвою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути