пʼятниця, 15 квітня 2016 17:27

Тейлор Свіфт не впізнати на обкладинці американського Vogue

Автор: Vogue
 

Співачка Тейлор Свіфт знялася для травневого американського Vogue. Любляча акуратні укладання і досить консервативні співачка постає перед читачами не в самому звичному для себе образі.

"Зірка рок-н-ролу" - так описала цей образ героїні обкладинки Анна Вінтур, завдяки якій Тейлор і з'явилася на цьому почесному місці. Більш того: в цьому році Свіфт стане господинею Бала інституту костюма разом з Вінтур.

"Нам дуже подобається, як Тейлор виглядає на обкладинці: юна, сучасна і не така, як завжди. Я дуже рада, що вона проведе Met Gala разом зі мною, і мені так цікаво, що вона одягне", - розповіла Вінтур в телеінтерв'ю сьогодні вранці.

Сама Свіфт в інтерв'ю для Vogue говорила про деякі гучні історії зі свого життя. Наприклад, про роман з Келвіном Харрісом.

"Хочу, щоб все йшло своєю чергою. У нас зараз просто чарівні відносини. Але, звичайно, мені хочеться, щоб вони були тільки нашими, щоб особисте життя залишалася особистим".

У цьому ж інтерв'ю Тейлор поскаржилася на те, що преса завжди описувала її особисте життя як надто бурхливе, хоча у неї було не більше побачень, ніж у будь-якої дівчини її віку. Увага до її романів, за словами співачки, було настільки пильною, що вона навіть прийняла рішення взагалі ні з ким не зустрічатися і дотримувалася його два роки.

Свіфт про скандальний конфлікт з Каньє Вестом згадувати не хоче:

"Мені здається, світ вже так втомився від всієї цієї саги. Не хотілося б нічого додавати, інакше це не закінчиться".

Нагадаємо, що натягнуті відносини у артистів ще з 2009 року, коли Вест грубо перервав співачку під час церемонії MTV VMA, де вона отримувала нагороду за краще жіноче відео. Тейлор почала говорити подячну промову, Каньє вибіг на сцену, вирвав у неї мікрофон з рук і заявив, що нагороди гідна Бейонсе.

Зараз ви читаєте новину «Тейлор Свіфт не впізнати на обкладинці американського Vogue». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути