вівторок, 02 вересня 2014 16:07

Син російського "Холмса" Василя Ліванова вийшов з в'язниці
2

Фото: SUPER

Син знаменитого актора, російського Шерлока Холмса Василя Ліванова- Борис вийшов на свободу з колонії суворого режиму у Воронезькій області, де провів останні п'ять років. У 2009 році Бориса засудили за вбивство і дали дев'ять років -однак відсидів син актора лише половину. SUPER вдалося стати свідком повернення сина актора в Москву.

Нагадаємо, п'ять років єдиний син зірки Борис, який прийняв забійну дозу алкоголю в новорічну ніч, зарубав товариша по чарці сокирою. Ліванова-молодшого відразу ж затримали і засудили на 9 років колонії суворого режиму. Син 79-річного актора вже давно страждав на алкоголізм і поводився агресивно, але правда про події у родині Василя Ліванова спливла, тільки коли його син опинився у в'язниці. Незважаючи на тяжкий злочин і минулі гріхи (кілька років тому син актора намагався напасти на власну матір, художника Олену Ліванову), сім'я простила Бориса. Батько не раз намагався оскаржити вирок і клопотати про пом'якшення міри покарання. В результаті неодноразових звернень відомої родини Мособлсуд все-таки прийняв рішення про дострокове звільнення 40-річного Бориса Ліванова. Чоловік вийшов на свободу вчора вранці. Прямо з колонії в містечку Росоші, що у Воронезькій області, Борис вирушив на вокзал. Зустріти сина в Росош приїхали батьки - Василь Ліванов з дружиною. Всі разом вони сіли в поїзд і пізно вночі прибули до Москви. На пероні Василь Ліванов не зміг приховати хвилювання і сліз на очах. Зустріти батька, який повернувся додому, прибула і його донька - шестирічна Єва. До слова, кілька років тому дитина стала причиною ще одного сімейного скандалу в родині акторів. Відразу після суду над Борисом його законна дружина Катерина, позбавлена ​​батьківських прав за алкоголізм, намагалася відібрати дівчинку у бабусі з дідусем. Прибуле в Москву сімейство Ліванова відмовилося від всіх коментарів і пояснень того, як вдалося Борису, засудженому за тяжкий злочин, відсидіти лише половину терміну і вийти на свободу. Ліванов з сином, дружиною і внучкою сіли в автомобіль і поїхали додому.

Зараз ви читаєте новину «Син російського "Холмса" Василя Ліванова вийшов з в'язниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути