понеділок, 25 липня 2016 17:56

Син допоможе Софії Вергарі обрати сурогатну матір

Син допоможе Софії Вергарі обрати сурогатну матір
Reuters

Актриса Софія Вергара і її чоловік Джо Манганьелло мріють про спільного спадкоємця, а оскільки самостійно народити дитину Софія з якихось особистих або медичних причин не може, вона вирішила знову вдатися до допомоги сторонньої людини.

"Софія і Джо мріють про велику звичайну родину, для повного щастя їм не вистачає лише дітей. Вони рішуче налаштовані стати батьками в наступному році. Софія практично підібрала сурогатну матір своєї дитини. Навіть Менні буде залучений в процес" - повідомили інсайдери, натякнувши на те, що дорослий син Софії також буде приймати рішення - кому з жінок довірити виносити і народити їх нового члена сім'ї.

Нагадаємо, що на початку року Манганьелло мав деякі труднощі зі здоров'ям і навіть переніс операцію, зараз, стверджують наближені до родини джерела, він знову у відмінній формі.

"Вони разом вже два роки і щасливі, як ніколи. Софія чекає поповнення в сімействі з нетерпінням", - розповів інсайдер.

Нагадаємо також, що раніше у Вергари були проблеми з сурогатним материнством. Софія була в стосунках з Ніком Лоебом і також мріяла про спільну дитину, проте заморожені ембріони не приживалися при підсадці, і кожен раз у сурогатних матерей ставався викидень. Коли Вергара з Ніком розлучилася, той задумав все ж дати життя двом ембріонам, які залишилися в банку і виховувати дітей, що народилися самостійно. Але Софія запротестувала. Вона порахувала, що діти, виховані в неповноцінною сім'ї, будуть апріорі нещасливі, та й несправедливо це якось по відношенню до неї. Суд заборонив Ніку використовувати ембріони без згоди Софії.

Зараз ви читаєте новину «Син допоможе Софії Вергарі обрати сурогатну матір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути