субота, 02 липня 2016 11:15

"Святослав Вакарчук - український скарб" - Леонід Парфьонов

"Святослав Вакарчук - український скарб" - Леонід Парфьонов

Російський телеведучий Леонід Парфьонов завітав на Alfa Jazz Fest до Львова. У інтерв'ю у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1 він назвав Святослава Вакарчука українським скарбом. Телеведучий заперечив, що на його бажання поїхати у Львів може вплинути те, що це місто в Росії називають "бандерівським".

"З того часу, як ЗМІ використовують цей статус, я був тут не раз, - говорить Парфьонов і додає, - у мене не має жодних проблем. Я 5 років у Грузію літав немалими шляхами, і через Мінськ, і Київ, я полечу звідси через Варшаву - це єдиний спосіб добратися зі Львова до Москви за один день. У стосунках між країнами, там всі кути тупі. Там немає стосунків. Якщо летіти через Варшаву, які українсько-російські стосунки, тільки через Польщу".

Вакарчука називає скарбом України.

"Це Святослав Іванович має сказати, що я його друг, а не я примазатися до скарбу України. Харизматичність людини, пісні якої втілюють національну ідею, підкорило. В Росії такого не було з часів Висоцького. Я добре пам'ятаю, як вся зима пройшла під знаком пісні "Мить".

Телеведучому подобаються вина в Україні.

"В Україні казкові ціни на європейські вина. Тому що у вас нульовий акциз на вина і дуже маленька ресторанна "накрутка". У вас Pinot grigio Friuli у Львові коштує дешевше, ніж у Фріулі. Пляшка в ресторанній подачі - 17 євро. Таких цін в Європі вже немає", - говорить телеведучий.

Зараз ви читаєте новину «"Святослав Вакарчук - український скарб" - Леонід Парфьонов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути