пʼятниця, 12 червня 2015 16:16

Спокуслива Даша Астаф'єва показала пишні сідниці на овечій шкурі
3

Фото: Соціальні мережі

Солістка гурту "Нікіта" Даша Астаф'єва повністю оголилася в черговій фотосесії. Фотомодель продемонструвала не тільки розкішну фігуру, а й великий загадковий малюнок на спині в індійському стилі. Еротичні світлини виклала на власній сторінці в Інстаграм.

 Шанувальники не оминули увагою відверті знімки співачки. Дехто не може второпати, чому їй так подобається постійно роздягатися і бути голою. На їхню думку, таке оголяння жахливе, і вона не має ні сорому , ні совісті. Втім більшість обсипали співачку компліментами за ідеальні форми тіла. Її пишні сідниці порівняли з персиком.

 "Надіюсь за пережиті муки, я народжусь в такому тілі". Хай інші дами заздрять мовчки" — кажуть прихильники Астаф'євої.

 Нагадаємо, раніше Даша Астаф'єва зізналась, що полюбила балет. Фото з тренувань свого нового захоплення постійно викладає в соцмережі.

 "Буває таке, коли всупереч усьому, хочеться бути легким, повітряним пір'ячком. Згадати те, що колись здавалось таким простим і можливим. Робити те, що допомагає підійматися над щоденним, мілким та рутинним. Залишитися маленьким та світлим, частинкою того, якого придумала сама" — зробила допис брюнетка.

Зараз ви читаєте новину «Спокуслива Даша Астаф'єва показала пишні сідниці на овечій шкурі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути