Ексклюзиви
четвер, 22 грудня 2016 14:24

Співак Leo Mantis презентував першу українську пісню

Співак Leo Mantis презентував першу українську пісню

Leo Mantis презентував нову пісню.

Пісня "Листи" - авторська прем'єра молодого музиканта. Одна з перших пісень, написаних ним. І перша - саме українською.

На сьогодні у Лео вже є до 20 пісень, як українською, так і англійською мовами. Частина з них суттєво відрізняється від першої роботи. Незважаючи на це, саме "Листи" були обрані музикантом для першої прем'єри.

"Я написав "Листи" 2 роки тому. Сама композиція дуже особиста. Вона про духовну та фізичну відстань. Прикро, але чимало хто стикається з проблемою, коли відчуваєш подібну відстань. Не дивлячись на те, що люди можуть жити роками разом, при цьому вони перебувають духовно далеко один від одного", - розповідає Leo Mantis.

Музика Лео Мантіс – стиль, в якому поєднанні африканський блюз, рок та інді. Як зазначає сам Leo на його творчість вплинули такі артисти як: Coldplay, The Black Keys, африканський виконавець Фела Куті, Кендрік Ламар, Нік Дрейк, Океан Ельзи.

До речі, першою піснею, яку він почув, прилетівши в Україну, була "Я так хочу..." ОЕ. Лео вчив українську мову, в тому числі, й за текстами ОЕ і, до речі, оволодів українською за півтора роки.

"Листи" отримали свою візуалізацію від режисера та автора ідеї кліпу Романа Блажана (продакшн Minimal Movie).

"Ми намагались зробити відео таким, щоб його було цікаво переглядати знов і знов. Нам вдалося втілити в кліпі багато деталей, які з першого погляду не помітні, але вони і є ключем до розгадки. Після перегляду "Листи" більше відкритих питань аніж відповідей!" - пояснює режисер.

"Я не вірю в долю. Впевнений, що ми самі робимо свій вибір, що впливає на наше подальше життя. Мені було важливо відобразити це в кліпі, думаю нам вдалося, завдяки деталям та сценарію", - говорить Leo Mantis.

Leo Mantis підкорив соціальні мережі завдяки аматорському відео, знятому на звичайну веб-камеру в кімнаті гуртожитку, де він виконує пісню "Така як ти" Святослава Вакарчука. Після абсолютно для нього неочікуваного успіху (сюжети провідних каналів, запрошення на радіо, сотні тисяч переглядів на YouTube), вирішив спробувати себе на проекті "Голос країни" і потрапив в команду саме Святослава Вакарчука. По завершенні проекту Лео був вже абсолютно впевнений, що музика в його життя прийшла назавжди.

Леонардо Ободоеке (сценічне ім'я - Leo Mantis) родом із Нігерії. Переїхав в Україну 2012-го року на навчання в Тернопільському медичному університеті за спеціальністю "хірург". Відкритому, усміхненому, щирому хлопцеві завжди подобалась медицина та допомагати людям. Здавалося, вибір було зроблено остаточно. Проте після участі в музичному проекті зрозумів, що музика є невід'ємною складовою його життя та, врешті, це теж своєрідна панацея для душі.

Зараз ви читаєте новину «Співак Leo Mantis презентував першу українську пісню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути