четвер, 11 лютого 2016 11:25

Спітніла Настя Каменських показала, як готується до весни
3

Фото: Соціальні мережі

Співачка Настя Каменських готується до весни, про це зірка повідомила на своїй сторінці у соціальній мережі. Красуня важко працює у спортзалі з тренером. Каменських мотивувала фанатів новими фото, на яких позує спітніла, але всміхнена.

Цієї зими Настя Каменських відпочила на Мальдівах, звідки хизувалась фотографіями у бікіні. До цьго красуня з репером Потапом побувала у турі на підтримку нового альбому. Каменських зізнається, що під час гастролей набрала кілька зайвих кілограмів, але пообіцяла повернути собі розкішну фігуру.

Нагадаємо, репер Потап розповів, що їхня з Настею Каменських пісня "Москаль" прийшлася до смаку росіянам.

"У новому альбомі Потапа і Насті є пісня, яка називається "Москаль": Тут мене ніхто не розуміє - повертаюсь в Київ. Любов натискає на педаль, ну і що, що ти москаль", - цитує пісню репер Потап.

На корпоративах у Москві її дуже люблять.

"Ця пісня була написана у 2007 році і тоді у Росії з Україною за газ війни були, то в нас такі зараз стосунки. А ми вирішили нехай люди розважаються. Я хотів робити більше українською мовою, зараз треную себе українськьою, вибачайте мене, українські фанати, намагаюсь зі всіх зусиль", - говорить репер.

Читайте також: Настя Каменських засвітила апетитні принади у прозорому вбранні

Зараз ви читаєте новину «Спітніла Настя Каменських показала, як готується до весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути