понеділок, 28 жовтня 2013 09:52

Сольний концерт Ані Лорак коштував більше мільйона доларів

Автор: фото:svitske.1plus1.ua
 

Нещодавно Ані Лорак дала свій масштабний сольний концерт, на який співачка витратила чимало коштів і лише у інтерв'ю Катерині Осадчій у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1, співачка зізналась про суму, яку витратила на концерт.

"Я 20 років збирала гроші, ми використали всі технології, які сьогодні існують у світі найкращі. Я цього достойна і достойний глядач",- говорить Ані Лорак і додає, що концерт коштував "більше мільйона доларів, як у Мадонни".

"Тони заліза, скла, екранів, на його плечі впали організаційні моменти і все інше", -  каже Ані Лорак про допомогу чоловіка Мурата в організації сольного концерту.

Також Ані Лорак розповіла про  подарунки, які їй дісталися на День народження від рідних людей.

"Це був хрестик, тому що ми, коли знімали кліп "Дзеркала", він каже: де твій хрестик,а в мене немає, я кажу. Він подарував мені в діамантах такий хрестик дуже гарний", - говорить Ані Лорак про подарунок Григорія Лепса.

"Так само ювелірні прикраси, які я дуже хотіла. Я  йому замовила, сказала: от мені подобається, а він зрозумів і мені подарував, тобто це був бажаний подарунок" ,- каже Ані Лорак про подарунок на День народження від чоловіка.


Зараз ви читаєте новину «Сольний концерт Ані Лорак коштував більше мільйона доларів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути