субота, 04 червня 2016 14:50

Солістка гурту The HARDKISS вже пише пісню для наступного Євробачення

Солістка гурту The HARDKISS вже пише пісню для наступного Євробачення
svitske.1plus1.ua

Солістка гурту The HARDKISS Юлія Саніна вже готується до нового відбіркового туру на Євробачення, про це розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Треба брати участь у відборі, пишу пісню вже зараз, вона на 50% у мене в голові. Я цим питанням займаюсь, тому що Україну представити гідно треба. Якщо це будемо ми з гарною піснею, буду рада", - говорить співачка.

Не дивлячись на те, що у Стокгольмі представляла себе, Юлія Саніна привітала Джамалу з перемогою.

"Я дивилась Євробачення у той вечір. Дуже зраділа, коли Джамала перемогла. Трохи засмутилась, тому що зрозуміла, що наступного року Україна не переможе, тому що це рідко стається. Джамалу привітала, написала їй особисто, вона мені одразу відповіла, а листів у неї мільйон, - говорить Юлія Саніна, - я уявляла себе там. Я там би дуже добре виглядала, я можливо так само привезла б перемогу і вважаю Джамала з кримсько-татарською піснею про війну, так мало бути, це красива перемога".

Нещодавно в Україні відбулись випускні вечори, іноді гурт The HARDKISS виступає для заможних випускників.

"Буває, мені приємно, що випускники полюбляють The HARDKISS, - каже співачка і пригадує свій випускний,- я була в образі шамаханської цариці. В мене були окремо спідниця і топ у залено рожевих стразах, кучері були. Я співала пісню про школу, всі плакали, а потім я переодягнула джинси і ми з моїм однокласником перемогли у конкурсі танців під ранок", - говорить Юлія Саніна.

Зараз ви читаєте новину «Солістка гурту The HARDKISS вже пише пісню для наступного Євробачення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути