середа, 01 червня 2022 13:52

Спецтема: Війна Росії проти України

"Щодня подумки міцно-міцно обіймаю" - кого із зіркових родин розлучила війна
7

1 червня відзначають не лише Міжнародний день захисту дітей, а й День батьків. Цьогоріч для українців ці свята мають особливе значення. Адже тисячі жінок виїхали за кордон, рятуючи від війни дітей, а чоловіки - обороняють українську землю від російської навали.

Війна, яку розв'язала Російська Федерація проти України 24 лютого, змусила багатьох українських родин розлучитися. Винятком не стали і зіркові сім'ї, які так само змушені жити на відстані з рідними і коханими. Кого саме зі знаменитостей розлучила війна, читайте у матеріалі Gazeta.ua.

Автор: колаж Gazeta.ua
  Війна, яку розв'язала Російська Федерація проти України 24 лютого, змусила багатьох українських родин розлучитися. Винятком не стали і зіркові сім'ї, які так само змушені жити на відстані з рідними і коханими
Війна, яку розв'язала Російська Федерація проти України 24 лютого, змусила багатьох українських родин розлучитися. Винятком не стали і зіркові сім'ї, які так само змушені жити на відстані з рідними і коханими

Маша Єфросініна і Тимур Хромаєв

Телеведуча після початку повномасштабної війни була декілька днів у Києві. Але згодом виїхала з дітьми до Львова, а наприкінці березня - до Польщі. Чоловік зірки залишився у столиці. Там вступив до тероборони. За словами ведучої, коханий не любить її бачити заплаканою чи засмученою.

"Діти вперше бачили, що тато плаче. Ми ніколи не розлучалися так надовго. 2 травня - 20 років, як ми познайомилися, і це наше перше 2 травня у розлуці", – зізнавалась Єфросініна.

Оля Полякова і Вадим Поляков

Артистка не зізналася, де пересиджує війну. Однак згодом розповіла, що змінила декілька помешкань у Європв, бо не має своєї нерухомості. Зірка разом з дітьми оселилась у Франції на віллі подруги. Полякова зізнавалась, що важко переживає розлуку з чоловіком.

"Я заміжня майже 20 років і ніколи не була одна. Для мене це таке серйозне випробування. Але знаючи, що я така не одна, що мільйони жінок з дітьми покинули свої будинки й зовсім у всіх немає землі під ногами. Тому мені нема чого плакатися та скаржитися", - казала співачка.

Ілона Гвоздьова та Іван Хом'ячук

Хореографка з початку російської агресії жила на Вінниччині. Наприкінці березня зірка разом з дітьми вирішила виїхати закордон. Чоловік залишився в Україні. Танцюристка оселилася в Італії, де з дітьми і матір'ю отримала можливість тимчасового перебування в одній з італійських сімей. Після повернення до України Гвоздьова планує закріпити стосунки з чоловіком.

"Для мене статус ніколи не був важливим, не так ним була зацікавлена, але сьогодні й назавжди найважливішим залишиться – це життя. Також це сімейні стосунки, і ми вже з чоловіком обговорили, що коли ми повернемося, то обов'язково з ним повінчаємось. Настала саме така мить. Якщо ми це переживемо, це буде дуже доречно", - розповідала вона.

Виконавиця Alyosha ще до початку війни виїхала з країни з трьома дітьми. А фронтмен "Антитіл" Тарас Тополя вступив у тероборону і залишився в Україні
Фото: instagram.com/alyoshasinger
Музикант Віктор Павлік зізнавався, що так надовго з коханою і сином не розлучався
Телеведуча Маша Єфросініна виїхала з дітьми до Львова, а наприкінці березня - до Польщі. Чоловік зірки Тимур Хромаєв залишився у столиці
Виконавиця Джамала на початку російської агресії виїхала з України, щоб бути корисною за кордоном
Наприкінці березня хореографка Ілона Гвоздьова разом з дітьми вирішила виїхати закордон. Чоловік Іван Хом'ячук залишився в Україні

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам є кого захищати" - у Генштабі показали зворушливе відео

Джамала і Бекір

Виконавиця на початку російської агресії виїхала з України, щоб бути корисною за кордоном. Вона проводить благодійні концерти, на яких збирають кошти для біженців і ЗСУ. У квітні артистка привітала чоловіка з річницею весілля.

"Щодня подумки міцно-міцно тебе обіймаю. Скоро переможемо й відсвяткуємо одразу всі річниці та свята", - ніжно написала Джамала.

Віктор Павлік і Катерина Реп'яхова

Дружина музиканта близько місяця гостювала в сестри в Ізраїлі. Павлік зізнавався, що так надовго з коханою і сином не розлучався, тому відстань переживав складно.

"Ми щодня на зв'язку, спілкуємось з нею, щодня я бачу Михасика, як він росте. Звісно, складно, тому що розлука, але стримує і заспокоює нерви те, що син і дружина у безпеці", - казав артист.

Тарас Тополя та Alyosha

Виконавиця ще до початку війни виїхала з країни з трьома дітьми. Оселилися в рідних фронтмена гурту "Антитіла" в США. А сам Тополя вступив у тероборону і залишився в Україні. Однак знаменитості запевняють, що розлука не позначилась на їхніх стосунках.

"Чесно кажучи, особливих змін не сталося. У нас з Оленою були пріоритети – виховання дітей. Зараз на себе Олена взяла цю функцію. Їй важко, я знаю, її підтримують мої рідні в Америці, але все лягло на її плечі. Все те, що ми раніше ділили навпіл", - розповідав Тополя.

1 червня відзначається Міжнародний день захисту дітей – International Day for Protection of Children ‒ прекрасне свято радості та надії.

Цього року у нашій країні цей день має особливе значення. Бо сьогодні наші діти гинуть від рук російських окупантів. Gazeta.ua зібрала добірку фото про те, як живуть і виживають українські діти в умовах війни, де ховаються від ворожих обстрілів, що їдять, де і чим граються.

Зараз ви читаєте новину «"Щодня подумки міцно-міцно обіймаю" - кого із зіркових родин розлучила війна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути