середа, 06 лютого 2013 14:31

Сніжана Єгорова з родиною планує емігрувати в США, або Канаду

Сніжана Єгорова з родиною планує емігрувати в США, або Канаду
Через два роки артистична сім'я буду робити кроки у бік Заходу Фото: dusia.telekritika.ua

Сніжана Єгорова з родиною їде з України. Нині вони з чоловіком Антіном Мухарським роздумують, куди із п'ятьма дітьми краще емігрувати - в Америку чи Канаду.

Десять місяців тому у свої 39-ть років телеведуча народила свою п'яту дитину. І саме дітям вона завдячую тим, що у свої вже 40 виглядає набагато молодшою, повідомляє ТСН.

"Тепер я розумію, коли я піду у перший клас зі своїм Ванею, то я буду бабусею для багатьох з тих батьків, які приведуть своїх дітей", - розповіла Єгорова в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Зірка українського телебачення мріє годувати свого молодшого сина Ваню грудним молоком до п'яти років.

"Мене в цьому не підтримують багато хто, вони говорять, що це не можна робити, що "він уже буде розмовляти, а ти будеш давати йому цицьку". Я вважаю, що це той привілей, який я можу собі дозволити у 40 років", - наголосила Єгорова.

Після появи на світ п'ятої дитини Сніжана почала усвідомлювати, що жити в Україні стає все складніше.

"Якщо все буде так котитися у прірву і ми будемо перетворюватися на ресурсну країну у будь-яких сенсах, я б хотіла все ж таки для своїх дітей більш зрозумілого, і більш комфортного життя", - підкреслила вона.

Поки Ваня маленький, каже Сніжана, різких рухів у бік Заходу родина не робитиме. Підкорювати його поїдуть, коли меньшому виповниться три.

"Я поставила для себе певний строк. Я вважаю, що найближчі два роки має щось змінитися, принаймні почати мінятися в кращу сторону", - зауважила Єгорова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Сніжана Єгорова вирізала собі мішки під очима

Куди саме їхати артисти ще не вирішили, але вже точно відомо, що це буде або США, або Канада.

"Насправді Канада більш комфортна для українців, для проживання. І зрозумілі методи, як туди переїхати. Але я все ж таки думаю більше про Америку. Хоча я не відкидаю варіант Канади. Тому що Америка більш активна країна і там більше можливостей", - наголосила телеведуча.

Чим займатимуться українські артисти на Заході, вони ще не вирішили. Однак певні, що без роботи не залишаться.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова з родиною планує емігрувати в США, або Канаду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути