середа, 12 вересня 2012 17:30

Сніжана Єгорова вирізала собі мішки під очима

Сніжана Єгорова вирізала собі мішки під очима
Телеведуча більше не буде народжувати Фото: modna.com.ua

Сніжана Єгорова відзначила сорокові уродини. Телеведуча розповіла секрети своєї молодості, повідомляє ТСН.

"Я не приховую свій вік, мені сорок років. У мене п'ятеро дітей. Складно маючи таку кількість дітей, приховувати свій вік", - розповіла вона в ефірі програми "ТСН.Особливе".

Сніжана Єгорова каже, що зараз вона щаслива. Відома телеведуча та світська левиця, мати-героїня українського шоу-бізнесу у свої 40 років має все: успішну кар'єру, люблячого чоловіка та п'ятьох дітей. Із життєвими пріорітетами визначилася вже давно.

"Я вже давно для себе визначилася, що в мене є два пріоритети - це моя робота і мій дім", - зазначила вона.

Жінок, які приховують свій вік Єгорова не розуміє. Їй це ніколи навіть на думку не спадало.

"Я завжди виглядала молодше свого віку, тому мені доводилося не приховувати свій вік. Напевно я ще не дійшла до тієї кондиції, коли жінці вже потрібно приховувати свій вік. Хоча в принципі я люблю дотримуватися європейських традицій - краще благородно старіти, ніж виглядати старою мавпою, яка забулася і загубилася", - підкреслила телеведуча.

Косметикою вона користується лише для справи. Це лише на роботі вона зірка, а вдома віддає перевагу природності.

"Я можу сама собі робити укладку, зачіску, але я це роблю не завжди. Якщо я вже вдома, вийти винести сміття з нафарбованими віями - це не про мене", - зізналася Сніжана.

За все життя Єгорова не робила жодної пластики. Лише легка дієта після народження дітей, массаж та косметичні процедури.

"Мезатеропія. І я років 7-8 тому, так анатомічно склалося, що у мене були мішки під очима. В принципі при молодий достатньо шкірі. Але коли світло падає, їх неможливо приховати. І я вирізала під очима мішечки-жировички. Ось власне все, що я робила", - зазначила телеведуча.

Фітнесцентр та тренажери — це також не про неї. Єгорова каже, що качати прес та присідати надто нудно.

"Єдине фізичне навантаження, яке я собі дозволяю - це піднімати дітей, Ваню качати", - поділилася вона.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Сніжана Єгорова похизувалась своїми п'ятьма дітьми

Єгорова запевняє, що щасливою жінка може бути у будь-якому віці. Для неї ж головне, щоб коханий її був поруч, були живими батьки та здоровими її п'ятеро дітей. Шостого не буде. І це її єдина поступка віку.

"Мені сорок років. Для того, щоб народити дитину, потрібно закласти йому певний базис здоров'я. А чим людина стає старше, тим менше вона може дати. І тому я не стану ризикувати", - підкреслила вона.

Зараз ви читаєте новину «Сніжана Єгорова вирізала собі мішки під очима». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути